Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a apărut recent în public purtând o ținută care, la prima vedere, i-a dus pe admiratorii acesteia cu gândul la ținutele purtate de Meghan Markle, cumnata sa. Experții vestimentari nu au întârziat să-și expună punctul de vedere, stabilind dacă soția Prințului William se inspiră, într-adevăr, de la Meghan, atunci când își alcătuiește outfit-urile.


Deși în presa internațională s-a vehiculat adesea că cele două Ducese nu se prea înțeleg, având comportamente mult prea diferite, se pare că la capitolul vestimentar soțiile nepoților Reginei Elisabeta a II-a sunt pe aceeași lungime de undă. Una dintre cele mai recente apariții publice ale lui Kate Middleton a întărit această afirmație, având în vedere asemănarea dintre ținuta sa recentă și cea purtată de Meghan Markle în urmă cu ceva vreme. 

meghan-markle-kate-middleton-wimbledon.jpg

Ținuta purtată de Meghan, care se vehiculează că a inspirat-o pe Ducesa de Cambridge în noile sale outfit-uri
Foto: Getty

S-a inspirat Kate din ținutele lui Meghan?

Fanii au observat imediat că unul dintre outfit-urile lui Kate Middleton pare inspirat din tușa vestimentară pe care Meghan și-a clădit-o, de-a lungul timpului, potrivit Huffington Post. Este vorba despre o ținută clasică, formată din pantaloni evazați și sacou, și, deși obiectele vestimentare nu pot fi considerate unice sau „emblematice”, acestea i-au dus imediat pe admiratorii lui Kate cu gândul la stilul de îmbrăcăminte adoptat adesea de Meghan. Pentru ca outfit-ul să fie complet, Kate și-a accesorizat ținuta cu o pereche de tocuri din catifea și un clucth verde. 

kate-middleton-tinuta-pantaloni-evazati.jpg

Kate Middleton a optat să poarte, la rândul său, pantaloni evazați, asemenea lui Meghan
Foto: Getty

Ce spun experții

Ducesa de Cambridge l-a însoțit pe Prințul William miercuri, 5 decembrie, la un eveniment organizat în onoarea Forțelor Aeriene Regale, în Cipru. Deși pantalonii evazați par inspirați dintr-o ținută asemănătoare purtată de Meghan Markle anul trecut la Wimbledon, experții în etichetă o apără pe Kate, explicând că aceasta a mai adoptat acest stil și înainte, în cadrul evenimentelor oficiale, purtând pantalonii și înainte, nu doar rochi și fuste.

kate-middleton-pantaloni-tinuta.jpg

Experții au apărat-o pe Kate, explicând că aceasta obișnuia să poarte pantaloni și înainte, prin urmare, aceștia nu consideră că Ducesa de Cambridge își „copiază” cumnata
Foto: Getty

„Obișnuia să fie o regulă faptul că femeile nu ar trebui să poate pantaloni, familiile regale lăsându-le, într-adevăr, doar pe angajatele lor să poarte pantoni în ultimii 15 ani. În ziua de azi, însă, suntem mult mai relaxați în ceea ce privește vestimentația femeilor, iar acestea pot purta acum pantaloni în cadrul evenimentelor, fără vreo problemă. Mă îndoiesc că Ducesa de Cambridge încearcă să copieze pe orice..”, a explicat William Hanson, expert în etichetă regală.

 

 

Loading...