A fost infern în zona turistică Ramblas din Barcelona pe 17 august, după ce o dubă a intrat în viteză într-o mulțime de oameni. Carnagiul a semănat teroare și moarte, în urma atacului fiind secerați cel puțin 14 persoane, iar alte 100 fiind rănite.


Jurnaliștii au surprins imagini terifiante de la locul atentatului, zeci de pietoni zăcând pe stradă, unii grav răniți, alții uciși de mașina care i-a strivit și lovit. News. ro precizează că au fost răniți cetățeni din 24 de state: România, Franța, Germania, Spania, Olanda, Argentina, Venezuela, Belgia, Australia, Ungaria, Peru, Irlanda, Grecia, Cuba, Macedonia, China, Italia și Algeria.

Printre victime se numără și un cuplu de vârstnici care au fost loviți demașina morții condusă de terorist. Daily Mail a publicat emoționanta fotografie pe Internet și se pot observa doi bătrânei doborâți, lungiți pe-o parte și cu fața unul spre celălalt. Bărbatul avea în mână o plasă de cumpărături de la Carrefour, sugerând că bătrâneii veneau de la magazin, când au fost surprinși de atacul terorist. Lângă ei, stătea în genunchi o femeie, dorind să-i ajute. Sursa citată precizează că cei doi vârstnici au fost răniți, dar în acest moment nu se știe dacă aceștia au supraviețuit.

batranei.jpg

atentat barcelona
Un cuplu de bătrânei, lovit de automobilul morții care a ucis cel puțin 13 persoane
Foto: Daily Mail

 

 
 
Loading...