Poliția forțează prostituatele să meargă goale pușcă pe stradă! Imagini incredibile

Ultima actualizare:

    Foto Getty
Foto Getty

Ei spun că sunt lipsiți de inhibiții, dar polițiștii au vrut să îi testeze. Mai multe femei și câțiva bărbați au fost nevoiți să umble complet dezbrăcați prin centrul unui oraș din Rusia.

Câteva fotografii realizate cu un telefon mobil au surprins, în centrul Sankt Petersburgului, 11 prostituate și clienții lor complet dezbrăcați, umblând pe stradă, relatează Metro.co.uk. Sankt Petersburg este al doilea cel mai populat oraș din Rusia, astfel că vă puteți imagina ce public numeros au avut acești oameni.

Prostituate în Sankt Petersburg
Prostituate în Sankt Petersburg

Ei au fost obligați de forțele de ordin să meargă goi până la mașinile de poliție, care i-au transportat la secție – tot dezbrăcați. Polițiștii au efectuat un raid asupra unui bordel ilegal în centrul istoric al orașului și i-au arestat pe toți cei care practicau prostituția, inclusiv pe clienții amatori de senzații tari.

Prostituate în Sankt Petersburg
Prostituate în Sankt Petersburg

„Poliția a pătruns într-o clădire, iar puțin mai târziu, au plecat cu mai multe prostituate dezbrăcate care plângeau”, a declarat un martor. Vreo trei bărbați au reușit să scape , dar ceilalți au fost arestați.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net