Regizorul și veteranul american, Oliver Stone, a realizat mai multe filmări și interviuri cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, despre care face un documentar biografic. Recent, au fost publicate imgini din birourile sale de unde dă ordine executive.


Vladimir Putin a oferit publicului un tur rarisim prin birourile sale de la Kremlin, unde își desfășoară activitatea în calitate de lider al Federației Ruse, precizează Digi 24.

Președintele rus are nu unul, nu două, ci patru birouri. În fiecare dintre aceste încăperi semnează documente și primește oaspeți și este pentru prima dată când imaginile au fost oferite pentru un documentar.

„Acesta este biroul meu. Era mai spațios în epoca sovietică. Nu exista acel perete care acum separă mai multe încăperi”, a declarat el jurnaliștilor și regizorului, conform sursei citate. În momentul în care intră într-un al birou, oaspeții sunt întâmpinați de portretul unei persoane dragi lui Vladimir Putin, tatăl său.

„Haideți să vă arăt o altă încăpere a biroului. Scuzați deranjul. Acesta este tatăl meu. Era în Sevastopol, în Crimeea. Era înrolat în marină”, a mărturisit liderul rus.

„Deci de-aia ați luptat atât...”, a precizat Oliver Stone, făcând aluzie la recenta anexare a Crimeei, dar Putin nu a oferit vreun răspuns și a continuat turul prin birourile sale.

„Acesta este al doilea segment al cabinetului. Aici lucrez cu documente, de obicei mesele sunt acoperite cu hârtii. Asta e cartea mea. și asta e o carte de istorie.”

 
 
Loading...