Imagini șocante surprinse pe un filmuleț într-un avion. Doi pasageri s-au luat la bătaie în timpul zborului și au îngrozit pasagerii și personalul acestuia. ”Cineva să mă ajute! Omul ăsta e nebun.”, se aud țipetele unuia dintre bărbați pe filmulețul pe care un pasager l-a publicat pe Twitter.


Situația șocantă și neașteptată a fost surprinsă de unul dintre pasagerii avionului. Doi bărbați s-au lovit brutal într-un avion din Japonia, sfârșind în arest într-o secție din America. Imaginile surprinse au fost distribuite pe Twitter de unul dintre pasagerii care a încercat să calmeze spiritele spunând că sunt mulți oameni îngroziți de faptele lor, însă, fără nicio șansă.

Pe filmuleț se aud strigătele pasagerului luat în vizor de către bărbatul violent care țipă cu disperare. ”Cineva să mă ajute! Bărbatul acesta este nebun”, se aud strigătele acestuia, în timp ce personalul încearcă să oprească bărbatul violent. În tot acest timp, un copil stătea stingherit în spate, plângând în hohote și țipând.

avion.jpg

avion
Imagini șocante în avion
captură video

 

Bărbatul în cămașa roșie este îndepărtat de staff-ul zborului, în timp ce bărbatul în tricou negru se uită îngrozit. ”Dați jos acest bărbat din avion”, a fost replica acestuia, care nu i-a convenit agresorului. Un moment mai târziu, bărbatul în cămașa se întoarce și sare din nou la bătaie asupra celui în tricou.

Nu se știe încă de la ce a pornit disputa. Incidentul a avut loc luni dimineața într-un zbor spre Los Angeles al companiei Tokyos Narita Airport. Pasagerul care a filmat întreaga scenă a adăugat la descrierea filmulețului publicat și un mesaj prin care explica ce s-a întâmplat în timpul zborului. ”Deci, după zece minute după ce avionul ba decolat, un pasager a pornit o adevărată luptă cu un altul. Am intervenit între cei doi și am încercat să-i calmez, dar degeaba”.

Se pare că agresorul, american de altfel, era beat, a raportat Japan Today. Acesta a fost arestat.

 

 
 
Loading...