Imagini șocante! Copil de 4 ani, pus să execute spioni pentru ISIS

Ultima actualizare:

    Copilul de patru ani este călăul a patru presupuși spioni englezifoto: captură video/Daily Mail
Copilul de patru ani este călăul a patru presupuși spioni englezifoto: captură video/Daily Mail

Cel mai nou membru Daesh/Statul Islamic este un copilaș în vârstă de numai patru ani. Dacă până acum a apărut în videoclipurile de execuție a spionilor în mod pasiv, de această dată, băiețelul este chiar călăul a patru bărbați, presupuși a fi spionii lui David Cameron.

În imaginile șocante, micul Isa Dare (4 ani) apare ținând în mână un buton, cu care declanșează, ulterior, explozia mașinii în care se află cei patru bărbați capturați de membrii Daesh. Băiețelul a fost adus de mama lui în Siria în urmă cu trei ani, potrivit dailymail.co.uk.

Înainte ca cei patru bărbați să fie uciși, aceștia sunt forțați să mărturisească acetele de spionaj și conspirare împotriva Daesh. Ulterior, aceștia apar încătușați, în interiorul unei mașini. Înainte de a comanda uciderea lor, comandantul ISIS care apare alături de băiețel lansează o nouă amenințare către prim-ministrul britanic David Cameron.

„Nu veți lupta cu noi niciodată, decât în spatele fortărețelor sau în spatele pereților. (...) În primul rând, când ți-ai trimis spionii în Siria și când ți-ai autorizat oamenii, de la mii de kilometri distanță, să apese un buton pentru a ne omorî frații care trăiau în Vest. Așa că astăzi, noi îți vom omorî spionii la fel cum ei te-au ajutat să ne omori frații. Așa că pregătește-ți armata și adună-ți națiunile pentru că și noi, de asemenea, ne pregătim armata”, spune teroristul, în videoclip.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net