Imagini şocante cu acrobatul de la Cirque du Soleil care a căzut de la înălţime

Ultima actualizare:

    Acrobatul nu avea centuri de siguranţă în timpul numărului periculosfoto: captură video
Acrobatul nu avea centuri de siguranţă în timpul numărului periculosfoto: captură video

Un spectacol în Florida s-a transformat într-o tragedie! Un acrobat de la Cirque du Soleil și-a pierdut viața după ce a căzut de la patru metri înălţime pe scenă, în faţa spectatorilor îngroziţi. Bărbatul care făcea parte din echipă de mai mulţi ani a fost transportat la spital, dar medicii nu au putut să mai facă nimic ca să-l salveze.

Anunțul tragicului incident a fost făcut chiar de echipa Cirque du Soleil, în care b[rbatul de 38 de ani activa de câțiva ani.

“Cu o tristețe imensă, Cirque du Soleil Entertainment Group raportează că un accident tragic a avut loc în timpul spectacolului ”Volta” din Tampa, Florida”, se arată în comunicatul făcut public în mediul online. ”În timp ce realiza un număr, Yann Arnaud a căzut pe scenă”, au continuat aceștia.

Bărbatul a fost transportat imediat la cel mai apropiat spital, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În urma acestui tragic incident, de sâmbătă seară (17 martie) Cirque du Soleil a anulat două spectacole în Tampa, Florida.

Nu este prima dată când un membru al formației Cirque du Soleil a murit în timpul unui turneu. În 2016, tehnicianul Olivier Rochette, care era și fiul co-fondatorului, pregătea setul pentru spectacolul “Luzia” din San Francisco, când a fost lovit de un lift și a murit mai târziu.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net