Manbij este un oraș sirian recent eliberat de sub dominația ISIS. Aici exista o adevărată fortăreață în care femeile erau ținute ca sclave sexuale și torturate dacă nu le îndeplineau dorințele teroriștilor. Manbij era o rută crucială între Alep și Raqqa, orașul care servește drept capitala Statului Islamic.


10 camere erau folosite pentru a încarcera și pedepsi femile care nu le ascultau dorințele teroriștilor. Descoperirea șocantă a fost făcută în orașul Manbij, recent eliberat de sub dominația grupului terorii. Mai multe instrumente de tortură, narcotice, metode de contracepție și obiecte sexuale au fost descoperite în incintă, notează Mirror.

boluri_isis.jpg

inchisoare isis
Mâncarea era pusă în boluri pentru animale
Foto: captură video

 

“Locul era foarte bine ascuns, dar am ajuns acolo din voința lui Dumnezeu și cu ajutorul Consiliului Militar”, a declarat Omar Mazerli, liderul rebelilor sirieni care au dat de urma închisorii atrocităților. Pe podea erau boluri foosite pentru hrănirea animalelor, iar păturile și pernele erau puse pe ciment. Mizeria era la ea acasă, la fel ca și mucegaiul, durerea și mirosurile insuportabile. inchisoare isis

 

 
 
Loading...