Justin Trudeau, premierul Canadei, a cucerit inimile minorităților sexuale atunci când și-a făcut apariția la Gay Pride, parada LGBT. Trudeau nu a fost singur, ci alături de soția și de copiii lor.


Justin Trudeau și-a pictat pe obraz o frunză de de arțar, simbolul Canadei, s-a încălțat cu șosete-curcubeu (simbolul LGBT) și a participat alături de soție și de copiii săi la Gay Pride, unde a fost întâmpinat cu multă bucurie și entuziasm, după cum precizează USA Today.

trudeau_3.jpg

justin trudeau
Premierul Canadei a participat la Gay Pride alături de soție și de copii
Foto: Twitter

A bătut palma cu mai multe persoane, a împărtășit zâmbete și fericire și a fost tratat cu căldură de toți cei care s-au distrat la paradă. Imaginile realizate de martori vorbesc de altfel de la sine.

Fotografiile au ajuns și în mediul virtual, unde au fost primite cu același entuziasm, iar premierul Canadei a primit din nou o mulțime de apreicieri penru gestul său. Nu au întârziat însă criticile la adresa lui Donald Trump, care, spre deosebire de președinții republicani precedenți, nu a recunoscut oficial luna iunie drept luna Gay Pride.

trudeau_2.jpg

justin trudeau
Justin Trudeau a bătut palma cu participanții la Gay Pride
Foto: Twitter

Faptul că Justin Trudeau a participat la o sărbătoare a unor minorități sexuale care au parte de reacții ostile și violente în multe societăți, contribuie la crearea unei imagini favorabile din punct de vedere politic.

trudeau_5.jpg

justin trudeau
Membrii minorităților sexuale s-au bucurat să-l aibă alături pe Justin Trudeau
Foto: Twitter

Trudeau este unul dintre cei mai populari și mai iubiți politicieni ai lumii, devenind notoriu la nivel internațional prin viziunea sa liberală și egalitară, lipsită de prejudecăți și prin faptul că a avut mereu curajul să-și exprime simpatia față de grupuri minoritare (gest pe care mulți politicieni evită să-l facă pentru a nu pierde voturile majorității).

trudeau_6.jpg

justin trudeau
Premierul Canadei este unul dintre cei mai populari politicieni ai lumii
Foto: Twitter
 
 
Loading...