Imigranți români din SUA, acuzați că își fac nevoile și decapitează găini în public

Ultima actualizare:

    Mai mulți imigranți români dintr-un orășel din SUA sunt acuzați că au un comportament necivilizatFoto: Getty
Mai mulți imigranți români dintr-un orășel din SUA sunt acuzați că au un comportament necivilizatFoto: Getty

Mai mulți locuitori ai unui orășel din apropiere de Pittsburgh (Statele Unite), sunt extrem de nemulțumiți din cauza mai multor imigranți români stabiliți aici în căutare de azil politic. Rezidenții autohtoni se plâng că imigranții aruncă gunoiul și își fac nevoile în plină stradă.

Mai bine de 40 de imigranți români care s-au mutat în acea comunitate americană nu cunosc limba engleză prea bine și nici obiceiurile și normele de conduită americană care ar trebui respectate, precizează Post Gazette, în urma unui studiu.

Orășelul, care se află la câțiva kilometri de Pittsburgh, nu are o populație foarte numeroasă, iar localnicii nu sunt deloc obișnuiți cu stilul de viață libertin al noilor veniți, care în România fac parte din comunitatea romă. Ei spun că au venit în Statele Unite pentru a scăpa de persecuțiile din zonele limitrofe ale Bucureștiului.

În consecință, guvernul american a pus la punct un program de integrare socială a acestor imigranți, care îi ajută să-și găsească locuințe temporare. Aceasta ar fi de fapt o metodă mult mai eficientă și mai ieftină decât să fie trimiți în detenție și să se cheltuie din fondurile publice pentru îngrijirea lor. Problema este însă că localnicii sunt cei care trag ponoasele de pe urma comportamentului catalogat necivilizat într-o astfel de comunitate.

Oamenii din zonă au mărturisit că au văzut bărbați și copii (mai rar femei) din rândul imigranților români care își dau pantalonii jos în public și își fac nevoile, apoi își continuă drumul. De asemenea, au fost văzuți cum aruncă gunoiul pe stradă, parchează mașinile în locuri nepermise, înalcă regulile de circulație și decapitează găini, potrivit afirmațiilor localnicilor.

Americanii din zonă sunt nemulțumiți și vor să se ia măsuri care să pună capăt acestui comportament care a perturbat viața liniștită a orășelului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net