A încălcat toate regulile Casei Regale! Gafele făcute de Trump la întâlnirea cu Regina Elisabeta

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vizita lui Donald Trump în Marea Britanie a provocat un val de reacții negative după ce președintele SUA nu a respectat nici cele mai elementare reguli de etichetă în fața Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Trump a călcat în picioare protocolul care se impune unor astfel de vizite oficiale. Mai întâi, a lăsat-o pe Regină cu ochii în soare. Aceasta l-a așteptat pe șeful de stat american aproape 15 minute. La un moment dat, Elisabeta a II-a a fost surprinsă de camerele video uitându-se insistent la ceas, semn că își pierduse răbdarea.

simeon stalpnicul png

Când, în cele din urmă, și-a făcut apariția, Trump a refuzat să facă plecăciunea tradițională. Pentru a detensiona atmosfera, Regina a fost cea care i-a întins mâna președintelui american, apoi Primei Doamne. Norocul Reginei Elisabeta este că Trump a preferat o atingere călduroasă. Spre exemplu, data trecută când a dat mâna cu președintele Franței Emmanuel Macron, l-a strâns pe acesta atât de tare, încât i-a lăsat urme pe mâna dreaptă!

simeon stalpnicul png

Dar nu se termină aici seria gafelor comise de liderul de la Casa Albă! Cea mai mare eroare pe care Trump a comis-o a fost în timpul inspecției gărzii de onoare. Trump s-a întors cu spatele la monarh și a făcut câțiva pași în fața Reginei, spre stupefacția celo din jur! Președintele american nu a respectat „coregrafia” momentului iar Elisabeta a II-a și-a pierdut răbdarea și i-a făcut un semn nu tocmai discret lui Trump ca să se oprească.

simeon stalpnicul png

Oficialul american s-a oprit brusc din mersul său nonșalant iar Regina a trebuit să-l ocolească. Până la urmă, când au pornit, din nou, în inspecție, Trump tot a luat-o înainte. De exemplu, atunci când Regina inspectează garda de onoare împreună cu Prințul Phillipe, el este cel care merge cu câțiva pași în urma Elisabetei a II-a. Eticheta regală spune că niciodată nu trebuie să-i întorci spatele monarhului sau să mergi în fața lui. Aparent, Trump a uitat de aceste reguli sau pur și simplu nu i-a păsat, scrie DailyMail!

simeon stalpnicul png

Gafele președintelui american au fost taxate imediat pe rețelele sociale și în presa britanică, toată lumea concluzionând, la unison, că oficialul de la Casa Albă a arătat o lipsă crasă de respect în timpul vizitei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net