A început războiul?

Ultima actualizare:

    Vineri, 7 aprilie, atacul  american asupra bazei  aeriene al-Shayrat s-a  soldat cu 6 morţi şi 7 răniţi
Vineri, 7 aprilie, atacul american asupra bazei aeriene al-Shayrat s-a soldat cu 6 morţi şi 7 răniţi

Atac surpriză asupra Siriei! Armata SUA s-a năspustit vineri, 7 aprilie, cu 59 de rachete Tomahawk, lansate de pe vase din Marea Mediterană, asupra bazei militare al-Shayrat, începând cu ora 4.40.

De aici, armata lui Bashar al-Assad i-a atacat cu arme chimice zilele trecute pe rebelii care urmăresc să-l înlăture de la putere de aproape 6 ani. În urma atacului au murit în chinuri, otrăviţi cu gaz sarin, 90 de oameni, între care mulţi copii. “Am ordonat un asalt militar ca răspuns la atacul oribil cu arme chimice asupra unor bieți civili inocenți. Nici un copil al lui Dumnezeu nu ar trebui să sufere o aşa atrocitate. Nu există nici o îndoială că Siria a încălcat convenții ONU și a ignorat solicitările Consiliului de Securitate”, a explicat Donald Trump.

Preşedintele Vladimir Putin s-a arătat furios pentru ceea ce s-a întâmplat. Ba mai mult, a arătat că relaţiile dintre Rusia şi SUA vor avea de suferit. Lideri din întreaga lume i-au cerut lui Putin să evite escaladarea tensiunilor de teama izbucnirii celui de-al treilea Război Mondial. 

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net