A încercat să îi mănânce fața! Experiența șocantă a unui Dj britanic

Ultima actualizare:

    Englezul a suferit răni serioase și a avut nevoie de copci, în zona fețeiFoto: mirror.co.uk
Englezul a suferit răni serioase și a avut nevoie de copci, în zona fețeiFoto: mirror.co.uk

Dj-ul britanic Kenny McSween (38 de ani) a avut parte de cea mai groaznică experiență din viața lui. A fost atacat de un bărbat, în timp ce încerca să intre în apartamentul său din Ibiza. Agresorul a început să scoată sunete animalice și să îl muște de față. Potrivit victimei, bărbatul l-a snopit în bătaie și a încercat să îi „mănânce” fața. Britanicul susține că era sigur că va muri.

Kenny McSween a fost atacat în holul blocului în care locuia. Camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă șocantă, ce a durat în jur de 20 de minute. Agresorul l-a mușcat de față și l-a bătut atât de rău încât i-a deformat fața. Polițiștii care au venit la fața locului au încătușat tocmai victima și i-au dat drumul „canibalului”, potrivit Mirror.

Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere

Dj-ul a mărturisit că nu înțelege de ce a fost atacat, dar poliția crede că agresorul l-a confudant pe Kenny McSween cu un hoț. Cu toate acestea, nu există explicații cu privire la faptul că bărbatul l-a mușcat în repetate rânduri de față.

“Chiar am crezut că mă va omorî. Mi s-a umflat fața și am sângerat în locurile de unde m-a mușcat. Încă mă bântuie sunetul pe care îl scotea când mă mușca. Părea că este un animal sălbatic”, a spus britanicul.

Agresorul i-a deformat fața Dj-ului
Agresorul i-a deformat fața Dj-ului

Kenny a fost dus de urgență la un spital din apropiere și a avut nevoie de copci în zona frunții, unde a fost mușcat în repetate rânduri de agresor. Dj-ul susține că bărbatul nu a răspuns pentru faptele sale și că polțiștii nici măcar nu l-au interogat.

Kenny McSween locuiește în Ibiza de 2 ani și este un Dj de succes acolo. Cu toate acestea, după experiența șocantă prin care a trecut, britanicul s-a mutat înapoi în orașul natal, Londra. Un purtător de cuvânt al Ambasadei Britanice susține că va lua legătura cu familia lui Kenny McSween și că va încerca să ofere asistență în acest caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net