Poliția a fost pusă în alertă după ce o femeie suspectă a pătruns în școala unde învață Prințul George (patru ani). Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost arestată, fiind suspectată că ar fi încercat să fure din unitatea de învățământ.


Incidentul s-a petrecut pe 12 septembrie, în sudul Londrei, la școala Thomas’s Battlersea, unde a început de câteva zile studiile micuțul George, fiul cel mare al Prințului William și al lui Kate Middleton. În acest moment, nu se știe dacă George se afla în școală în momentul în care femeia respectivă a pătruns în unitatea de învățământ.

Prințul George a fost înscris pentru început în cadrul unui program scurt, urmând să stea pe parcurs mai multe ore la școală. Este o instituție privată care oferă educație la 560 de băieței și fetițe cu vârste cuprinse între patru și 13 ani, iar o clasă cuprinde circa 20 de elevi, după cum informează Daily Star.

Un reprezentant al poliției a declarat că incidentul a avut loc pe 12 septembrie, dar femeia a fost arestată miercuri, 13 septembrie și se în continuare în custodia oamenilor legii. Ca urmare a faptului că școala primește zilnic sub acoperișul său pe fiul unor personalități, conducerea unității de învățământ a încheiat un contract de colaborare cu poliția locală pentru a acționa rapid în caz de urgență.

 

 
 
Loading...