Un cuplu din California a fost arestat după ce a încercat să îşi vândă cei doi fii în schimbul drogurilor. Din fericire, planurile lor au fost dejucate de vecinii care au intuit că ceva era în neregulă cu cei mici şi au alertat poliţia.


Un cuplu din California a fost arestat în urmă cu două zile după ce a încercat să îşi vândă proprii copii în schimbul drogurilor sau a unor sume de bani. Biroul de Informaţii al Şerifului Californiei a oferit un comunicat luni, 18 decembrie, în care a relatat întâmplarea şi a informat despre arestarea celor doi părinţi denaturaţi şi narcomani,potrivit Inquisitr.com. Vincente Calogero, de 38 de ani şi Sarah Nilson, de 32 de ani au fost arestaţi după ce vecinii au relatat poliţiştilor despre condiţiile în care erau crescuţi cei doi copii ai cuplului. Vecinii suspectau faptul că băieţeii erau abuzaţi de cei care ar fi trebuit să le dorească tot binele din lume şi să se asigure de dezvoltarea lor armonioasă. Şeriful a cercetat informaţiile şi, în urma unei anchete, a ajuns la concluzia că Vincente şi Sarah şi-ar fi vândut copii în schimbul drogurilor dacă nu ar fi intervenit la timp.

Cuplul diabolic se află momentan în spatele gratiilor fiind acuzat de abuz al copiilor minori, punere în pericol a vieţii acestora şi consum de substanţe interzise. Li s-a fixat o cauţiune de 100.000 de dolari fiecăruia dintre. Copii se află în custodia celor de la Protecţia Copilului.

 
 
Loading...