Incredibil ce pățeau bărbații după ce făceau sex cu această prostituată

Ultima actualizare:

    Avea un plan bine stabilit după ce îi droga pe bărbații cu care se culcaFoto: captură foto/Youtube
Avea un plan bine stabilit după ce îi droga pe bărbații cu care se culcaFoto: captură foto/Youtube

Yomma Fouad (21 de ani), o prostituată, seducea bărbați bogați în cluburile de noapte din Miami (Statele Unite), apoi mergea cu ei într-o cameră de hotel unde îi droga și se culca cu ei.

Ea a fost arestată după ce „aventura” cu un bărbat n-a mai mers precum cele precedente. După ce a căzut în mrejele ei și a adormit după ce au făcut sex, a observat că îii lipseau cele mai de preț lucruri, precizează The Sun. A avut norocul că și-a putut aminti suficient de bine cum arată, iar polițiștii au reușit să-i dea de urmă.

Presupusa victimă a întâlnit-o pe fouad, originară din sudul Carolinei (SUA), într-un club de noapte în luna martie. Ea a acceptat fără să șovăie să meargă acasă la el. Bărbatul susține că numele pe care ea l-a folosit era Amina și i-a făcut masaj foarte reconfortant, încercând să-l adoarmă. După ce s-a culcat cu ea, victima a adormit.

Când s-a trezit, a observat că hainele, banii și bijuteriile, inclusiv un ceas Rolex dispăruseră împreună cu prostituata. I-a furat lucruri în valoare de 32.000 de dolari. „M-am trezit drogat, fără să știu ce mi s-a întâmplat și toate lucrurile mele dispăruseră”.

După ce Yomma a fost arestată, polițiștii au descoperit că femeia era autoarea și altor jafuri asemănătoare.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net