Incredibil! Ce purta această femeie în pântece de peste 50 de ani

Ultima actualizare:

    Femeia a descoperit ce purta în ea după ce i s-a făcut o radiografie
Femeia a descoperit ce purta în ea după ce i s-a făcut o radiografie

Examene de rutină au scos la iveală că o bătrână chiliană de 92 de ani purta în pântece un fetus de două kilograme mumificat. Femeia purta această povară de peste 50 de ani!

Nonagenara, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, nu a ştiut de fetus întreaga sa viaţă. Transportată de urgenţă la spital de familie după ce a căzut, femeii de 92 de ani i s-a făcut o radiografie la şolduri care a permis să se descopere fetusul. Acesta s-a dezvoltat normal până la vreo şapte luni şi a ajuns să cântărească 2 kilograme în corpul femeii... de o jumătate de secol. „A fost o descoperire întâmplătoare şi nu a avut legătură cu cauzele examinării pacientei”, a spus la canalul de radio naţional un responsabil al spitalului San Antonio din Santiago.

S-a mumificat fără să creeze o jenă deosebită

Din motive neprecizate, fetusul s-a mumicat fără să provoace o jenă deosebită. Chiliana nu a ştiut că a fost însărcinată. După descoperirea embrionului, a fost dusă la domiciliul său la câteva ore după internarea în spital, fără a fi operată. Starea sa nu a necesitat nici o intervenţie chirurgicală. Dar cazul chilienei nu e unic. Potrivit Royal Society of medicine, există 300 de astfel de cazuri identificate în lume. În unele cazuri, fetuşii mumificaţi provoacă dureri şi trebuie extraşi.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net