Medicii au descoperit o tumoră canceroasă la nivelul amigdalelor unei femei din Statele Unite după ce aceasta s-a înecat cu niște chipsuri. Doctorii au realizat investigații amănunțite până au descoperit boala.


Kristine Moore locuiește în Washington, iar la locul de muncă, în timpul pauzei de prânz, obișnuiește să mănânce o pungă de chipsuri, relatează TechTimes.com. La un moment dat, aceasta s-a înecat cu câteva resturi de chipsuri care i-au cauzat o durere puternică în gât.

Când s-a prezentat la medic pentru a o consulta, în urma unor analize amănunțite, doctorii au descoperit că femeia avea o tumoră canceroasă malignă. I-au spus că ar fi fost aproape imposibil de depistat dacă nu s-ar fi întâmplat să se înece cu acele chipsuri. Aparent, gâtul femeii era roșu și infectat, astfel încât doctorii au fost inițial tentați să trateze afecțiunea în mod superficial. Cum boala a fost depistată la timp, tumora va dispărea în urma tratamentului.

Kristine consideră acum chipsurile o binecuvântare. Ea a trimis o scrisoare de mulțumire companiei care le produce, iar aceasta în schimb i-a oferit două tricouri, o geantă și câteva cupoane pentru pungi cu chipsuri gratuite.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...