O mamă vitregă a fost arestată din cauză că i-a fracturat piciorul fiicei sale, de cinic ani, după ce a băgat-o într-un sac şi a trântit-o în mod repetat de pământ. Gestul incredibil al femeii a fost filmat de fratele mai mare al fetiţei. Ulterior, el i-a arătat filmuleţul tatălui care a apelat la poliţie atunci când a realizat ce femeie îngrozitoare era cea pe care o credea iubirea vieţii lui.


Jaspreet Kaur (35 de ani) a tratat-o pe fiica din prima căsătorie  a soţului său într-un mod îngrozitor, iar acesta a fost terifiat când a văzut filmuleţul făcut, pe ascuns, de fiul mai mare, potrivit thesun.co.uk.

Foto
Femeia a ţinut-o pe fetiţă în sac preţ de câteva secunde bune
Foto: Captură video

Filmul o înfăţişează pe femeie băgând-o pe fetiţă în sac, pe care apoi îl trânteşte de câteva ori de pământ pentru ca în final să îl defacă şi să o lase pe micuţa înspăimântată să iasă afară din acesta. Inspectorul Devinder SIngh a declarat:" Am recomandat ca fetiţa să stea într-un centru de plasament, dar ea a preferat să stea cu tatăl său".

foto
A scos-o din sac trăgând-o de codiţă
Foto: Captură video

Micuţa a avut curajul de a povesti psihologilor trauma prin care a trecut, dar dacă a decis să stea în continuare alături de tatăl ei, nu se ştie cu siguranţă dacă va mai fi sau nu supusă unor astfel de tratamente inumane ţinând cont de faptul că bărbatul nu a hotărât dacă doreşte sau nu să o părăsească pe cea de-a doua soţie. "Prima mea soţie a murit acum doi ani şi jumătate. M-am căsătorit cu Jaspreet în 2016. Am depus o plângere împotriva ei şi va fi judecată în instanţă", a povestit bărbatul.

loading...
Loading...