Incredibil! Cum trebuie să se comporte sud-coreenii cu "armata de frumuseți a lui Kim Jong-Un"

Ultima actualizare:

    Organizatorii Jocurilor de Iarnă 2018 trebuie să respecte un set de reguli stricteFoto Instagram
Organizatorii Jocurilor de Iarnă 2018 trebuie să respecte un set de reguli stricteFoto Instagram

Jocurile de Iarnă au început în rumă cu câteva zile, iar protocolul este unul foarte strict. Astfel, 150 de angajați ai unui hotel de patru stele din Coreea de Sud au fost obligați să participe la un training de bune maniere, înainte de sosirea delegației nord-coreene pentru cum vor trebui să se comporte cu aceasta pe parcursul evenimentului.

Angajații de la Inje Speedium Hotel & Resor au avut doar câteva zile la dispoziție să „învețe” cuvinte și maniere specifice nord-coreenilor. Cursul de „bune maniere” a fost predat de un profesor care le predă și dizidenților din nord, informează Newsweek. Printre oaspeții de seamă care s-au cayat la hotel s-au numărat și celebrele majorete nord-coreene, celebre pentru politețea și frumusețea lor naturală. Potrivit profesorului Kim Young-soo de la Universitatea Sogang din Seoul, acest curs a fost necesar din cauză că, după armistițiul din 1953, Coreea de Nord și Coreea de Sud s-au dezvoltat diferit din punct de vedere lingvistic și cultural.


    Majoretele lui Kim Jong-Un sunt renumite pentru frumusețea naturală Foto Getty Images
Majoretele lui Kim Jong-Un sunt renumite pentru frumusețea naturală Foto Getty Images

Printre regulile pe care angajații vor trebui să le respecte se numără interdicția de a vorbi, în prezența oaspeților, despre Kim Jong-un sau despre programul nuclear. Totodată, ei au primit un document pe care erau trecute cuvinte „interzise”, cât și cuvinte alternative folosite de vecinii din Nord pentru bunuri și servicii de rând. Mai mult decât atât, Guvernul sud-coreean le-a distribuit organizatorilor Jocurilor Olimpice pliante cu ce au voie și ce nu au voie să facă atunci când se întâlnesc și discută cu nord-coreeni, a declarat.  un oficial din Comitetul de Organizare.


    Ultima întâlnire între liderii
Ultima întâlnire între liderii

Un eveniment cu totul deosebit a avut loc în urmă cu câteva zile. Kim Jong-Un l-a invitat pe şeful de stat sud-coreean la Phenian. Invitaţia a fost înmânată de către sora lui Kim Jong-Un, Kim Yo-Jong, care s-a întâlnit sâmbătă cu şeful de stat sud-coreean, cu ocazia participării Coreei de Nord la Jocurile Olimpice de la iarnă de la PyeongChang, Coreea de Sud.La auzul invitaţiei, liderul Coreei de Sud nu şi-a putut ascunde uimirea şi a oferit un răspuns cât se poate de diplomat, în care şi-a exprimat poziţia.  "Să facem acest lucru posibil prin crearea condiţiilor necesare în viitor. Este absolut necesar ca Statele Unite şi Coreea de Nord să se angajeze în discuţii la o dată apropiată", au fost cuvintele liderului de la Seul. 

loading...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net