Incredibil! Mama şi fiica au născut la 34 de minute distanţă

Ultima actualizare:

    Mama şi fiica împreună cu medicul care le-a asistat la naştereFoto: Spital General Tampa
Mama şi fiica împreună cu medicul care le-a asistat la naştereFoto: Spital General Tampa

Angela Patram, de 37 de ani, a născut cel de-al cincilea copil al ei, Rayna Patram, la ora 18.29, la Spitalul din Tamoa, Florida, SUA, unde lucrează ca asistentă la secţia de oncologie. După numai 34 de minute, Angela a devenit şi bunică.

Fiica Angelei Patram, Teranisha Billups, de 20 de ani, l-a născut pe Jerry Michaud, Jr, în acelaşi spital, făcând-o pe micuţa Rayna mătuşa lui, deşi avea vârsta de doar 34 de minute, potrivit revistei "People". “Ştiam că vom naşte la date apropiate, dar nu ne aşteptam să naştem chiar în aceeaşi zi, sau numai la o jumătate de oră distanţă”, a spus Angela Patram.

Medicul nu a mai văzut aşa ceva

Doctorul Atef Zakhary, de la spitalul Tampa General, a asistat la naşterea ambilor copii. “Lucrez la acest spital de 29 de ani. Am asistat la venirea pe lume a 14.000 de copii, dar aşa ceva nu am mai văzut”, a spus acesta. Angelei i-a părut rău că nu a putut să-şi vadă nepotul imediat ce s-a născut. “Aş fi dorit ca mama să fie lângă mine, dar nu mă supăr că acest lucru nu s-a putut. Sunt încântată că mi-a adus pe lume o surioară”, a spus Teranisha.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net