Angela Patram, de 37 de ani, a născut cel de-al cincilea copil al ei, Rayna Patram, la ora 18.29, la Spitalul din Tamoa, Florida, SUA, unde lucrează ca asistentă la secţia de oncologie. După numai 34 de minute, Angela a devenit şi bunică.


Fiica Angelei Patram, Teranisha Billups, de 20 de ani, l-a născut pe Jerry Michaud, Jr, în acelaşi spital, făcând-o pe micuţa Rayna mătuşa lui, deşi avea vârsta de doar 34 de minute, potrivit revistei "People". “Ştiam că vom naşte la date apropiate, dar nu ne aşteptam să naştem chiar în aceeaşi zi, sau numai la o jumătate de oră distanţă”, a spus Angela Patram.

Medicul nu a mai văzut aşa ceva

Doctorul Atef Zakhary, de la spitalul Tampa General, a asistat la naşterea ambilor copii. “Lucrez la acest spital de 29 de ani. Am asistat la venirea pe lume a 14.000 de copii, dar aşa ceva nu am mai văzut”, a spus acesta. Angelei i-a părut rău că nu a putut să-şi vadă nepotul imediat ce s-a născut. “Aş fi dorit ca mama să fie lângă mine, dar nu mă supăr că acest lucru nu s-a putut. Sunt încântată că mi-a adus pe lume o surioară”, a spus Teranisha.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: