Incredibil! Părinţii ăştia îşi ţineau cei 13 copii în lanţuri

Ultima actualizare:

    Părinţii monştri
Părinţii monştri

Abominabil! Monştrii ăştia din California îşi ţineau cei 13 copii legaţi cu lanţuri de pat şi unii dintre ei sunt aşa de subnutriţi, încât cei de peste 20 de ani par încă adolescescenţi.

David Allen Turpin, 57 de ani şi soţia lui Louise Anna Turpin, 49 de ani, au datorii la bănci de peste 500.000 de dolari şi şi-au declarat falimentul încă din 2011. Cei 13 copii ai lor au între 2 şi 29 de ani. Ei au fost găsiţi slabi morţi şi într-o stare îngrozitoare de murdărie de către poliţia din Riverside. Copiii, între care şi un micuţ de doi ani, erau legaţi cu lanţuri de pat, pe întuneric şi într-un miros pestilenţial. Ei au început să cerşească mâncare când i-au văzut pe oamenii legii. Părinţii lor au fost arestaţi sub acuzaţia de tortură împotriva progeniturilor şi punerea lor în pericol. Una dintre fetele monştrilor, în vârstă de 17 ani, a reuşit să sune la numărul de urgenţă, 911, pe un telefon mobil găsit în casă, duminica trecută, şi a pus capăt coşmarului. Adolescenta, îngrozitor de slabă, ce pare de 10 ani, a explicat la telefon că cei 12 fraţi şi surori sunt sechestraţi în casă de părinţi, precizând că erau legaţi cu lanţuri. La sosirea în casa groazei, poliţiştii au crezut că toţi copiii prost hrăniţi şi foarte murdari erau minori. Apoi au aflat că şapte dintre ei erau adulţi cu vârste între 18 şi 29 de ani. Serviciile de protecţie a copilului au deschis o anchetă. David Turpin este prezentat drept directorul unei şcoli private din Perris, Sandcastle Day School, deschisă în 2011, potrivit unui site al departamentului Educaţiei. Adresa lui corespunde cu cea a casei grozei. Cuplul a locuit în Texas înainte de a se instala la această adresă în 2010. De două ori au dat faliment. Avocatul care s-a ocupat de al doilea faliment al familiei, Ivan Trahan, îşi aminteşte că păreau o familie normal. “Vorbeau mereu de copiii lor, chiar dacă nu au venit niciodată cu ei la cabinetul meu”, a spus acesta. Tatăl i-a spus că le place Disneyland şi că îi duc acolo în mod regulat.

Pe site-urile de socializare puneau poze cu copiii veseli, cel mic fiind îmbrăcat într-un tricou pe care scrie “mama mă iubelte”. Asta în timp ce toţi copiii erau torturaţi în lanţuri, fără mâncare şi murdari. O vecină, Kimberly Milligan,, a mărturisit că a remarcat totuşi nişte lucruri stranii. Copiii erau foarte palizi şi nu ieşeau niciodată să se joace, deşi erau numeroşi.


    Puneau poze pe Internet în care coiii păreau veseli
Puneau poze pe Internet în care coiii păreau veseli
image
image
image
image
image
image
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net