Indiciul că rochia de mireasă a lui Meghan Markle va fi făcută de Victoria Beckham

Ultima actualizare:

    Meghan a purtat un pulovăr Victoria Beckham în prima zi a vizitei oficiale în Irlanda de Nordfoto: Getty
Meghan a purtat un pulovăr Victoria Beckham în prima zi a vizitei oficiale în Irlanda de Nordfoto: Getty

Meghan Markle şi Prinţul Harry se vor căsători pe 19 mai, iar pregătirile sunt în toi. Invitaţiile sunt gata, cei doi au ales un cofetar pentru a le face tortul, iar toată lumea se întreabă cum va arăta rochia de mireasă a actriţei americane. Cu toate că Meghan nu a făcut nicio declaraţie oficială, se pare că ea a dat indicii cu privire la cine îi va creea ţinuta pentru ziua cea mare.

Vineri, Meghan şi Harry au început un turneu în Irlanda de Nord şi a purtat un puvolăr care le-a dat de bănuit multora. Actriţa de 36 de ani a apărut într-o piesă semnată de Victoria Beckham,care pare a fi unul dintre designerii ei preferaţi. Aşa se face că, la toate casele de pariuri, fosta Spice Girl a ajuns să aibă cota cea mai bună pentru a creea rochia de mireasă a lui Meghan, conform mirror.co.uk. 


    Victoria Beckhamfoto: Getty
Victoria Beckhamfoto: Getty

Însă faptul că mulatra este fan al hainelor creeate de soţia lui David nu e singurul indiciu. Potrivit unor apropiaţi, Meghan şi Victoria s-au împrietenit la cataramă după ce au făcut schimb de sfaturi de înfrumuseţare. "Meghan a fost foarte mulţumită de sugestiile Victoriei. Vorbesc des şi Meghan are încredere în ea", au declarat surse. Mai mult, e chiar visul Victoriei de a face rochia pentru Meghan şi va face orice pentru a-l împlini. 

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net