O întâmplare desprinsă parcă din filmele de groază s-a petrecut în capitala Rusiei. O femeie îmbrăcată într-un veșmânt burka negru a fost surprinsă umblând pe stradă cu capul retezat al unui copil și strigând „Allahu Akbar”. Trupul copilului a fost mai apoi găsit într-un bloc de apartamente, luni (29 februarie)


O stație de metrou din Moscova a fost închisă în urma sesizării unor martori de la fața locului, care au văzut o femeie ce avea în mână capul retezat al unui copil, relatează Daily Mail. Ea era îmbrăcată într-un veșmânt burka negru și a fost auzită strigând „Allahu Akbar” când au sosit polițiștii. Acesta este strigătul folosit de extremiștii islamiști, atunci când execută oameni. Martorii oculari nu au îndrăznit să se apropie de femeia teroristă de teamă că aceasta ar fi putut avea asupra sa explozibil pe care l-ar fi detonat.

31aff93600000578-3469100-image-m-12_1456740019627.jpg

femeie burka terorism copil
Femeia, îmbrăcată în burka, umbla cu capul retezat al copilului pe stradă
Foto Daily Mail

Trupul copilului ucis în mod brutal a fost găsit de polițiști, luni (29 februarie) într-un bloc de apartamente. Copilul era o fetiță în vârstă de trei sau patru ani. Femeia care a ucis-o se numește Gyulchehra Bobokulova, are 39 de ani, provine din Uzbekistan și este chiar bona care ar fi trebuit să aibă grijă de micuță. Potrivit Metro.co.uk, atunci când polițiștii au arestat-o, femeia ar fi spus: "Sunt teroristă". Mai mult decât atât, după ce aceasta a comis îngrozitoarea faptă, a incediat apartamentul unde au fost găsite rămășițele copilei.

ad_198297279.jpg

femeie burka copil moscova
Acesta este copilul care a fost ucis. Fetița a fost numită Nastya M
Foto Metro.co.uk

Iată cum amenința femeia uzbekă în dreptul stației de metrou

 
 
Loading...