O femeie în vârstă de 55 de ani și fiul ei de 28 de ani au murit după ce au fost înjunghiați de doi bărbați, solicitanți de azil politic.


Victimele se aflau într-un magazin de mobilă Ikea din Suedia atunci când cei doi bărbați au început să le înjunghie cu cruzime. Incidentul a avut loc luni (10 august), în jurul orei prânzului, iar femeia și fiul ei au murit la fața locului, în secțiunea de tacâmuri a magazinului. Ulterior au fost arestați doi suspecți în acest caz, potrivit dailymail.co.uk.

Bărbații, unul în vârstă de 23 de ani și altul în vârstă de 35 de ani, sunt amândoi solicitanți de azil politic veniși din Eritrea, care locuiesc în aceeași locuință oferită de guvern. Se pare că suspectul în vârstă de 35 de ani ar fi fost, de asemenea, rănit în timpul atacului, și a fost internat în spital. Polițiștii nu au putut să îl interogheze, întrucât a suferit răni foarte grave.

Pe de altă parte, se pare că polițiștii nu găsesc nici o legătură între atacatori și victime și presupun că femeia și fiul ei au fost aleși la întâmplare.

 
 
Loading...