O înregistrare audio în care Donald Trump vorbește cu fostul său avocat Michael Cohen în anul 2016 a fost obținută de CNN. Se pare că cei doi discută despre un transfer bancar pentru o companie „în legătură cu prietenul nostru David”.


David ar putea fi David Pecker de la American Media, compania care deține publicația National Enquirer, bănuiesc jurnaliștii de la CNN. În conversație, Trump pare că ia act de plata făcută de avocatul său pentru a cumpăra drepturile de autor ale unui articol despre Karen McDougal, care susține că a avut o aventură cu președintele SUA. „Nu-i da cash”, se poate auzi pe înregistrare, care este puțin distorsionată. 

Karen și-ar fi vândut povestea sordidă celor de la National Enquirer pentru 150.000 de euro în ultimele luni ale campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din SUA dar, publicația a „ucis” știrea, alegând să nu o difuzeze vreodată nici pe site nici pe print.

Numele invocat pe înregistrare ar putea avea legătură și cu „David Dennison”, pseudonimul folosit atunci când, în discuțiile purtate de Trump era vorba ca cineva să plătească femeile care susțineau că au avut o aventură cu șeful de la Casa Albă. Cohen l-ar fi interceptat pe Trump cu două luni înainte de alegeri iar înregistrările ar fi ajuns în posesia FBI-ului după ce un raid de percheziții efectuat de agenții federali la biroul fostului avocat al lui Trump.

FBI îl anchetează pe Michael Cohen pentru că, printre multe alte lucruri, ar fi mituit mai multe femei, printre care actrițele porno Stormy Daniels și Karen McDougal pentru a-și ține gura și să nu povestească niciodată despre aventurile amoroase avute cu Trump.

Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Trump și cel mai vehement susținător al acestuia în aparițiile TV, a afirmat pentru The Times că, deși președintele SUA a discutat despre bani, el nu ar fi făcut nicio plată.

Loading...