Însoțitoare de zbor, confundată cu Meghan Markle! Cum arată femeia care poate trece drept Ducesa de Sussex

Ultima actualizare:

    Biografia lui Meghan Markle şi a prinţului Harry va apărea în luna august Foto Gettyimages
Biografia lui Meghan Markle şi a prinţului Harry va apărea în luna august Foto Gettyimages

Se spune că fiecare dintre noi are cel puțin o „dublură” cu care împărtășește majoritatea trăsăturilor proeminente. Fie că aceasta e într-un alt colț de lume sau în apropiere, multe persoane și-au găsit, de-a lungul timpului, „clonele”, chiar dacă acestea nu au avut în niciunul dintre cazuri legătură cu factorul genetic care implică asemănări între gradele de rudenie.

Și, dacă și oamenii de rând ajung, la un moment dat, să își vadă „frații gemeni” fără legătură de sânge însă, imaginați-vă cât de repede pot vedetele să ajungă să își întâlnească dublura, mai ales dacă uneori sunt și confundate cu acestea din urmă.

O însoțitoare de zbor a fost de atâtea ori privită de parcă oamenii se întrebau parcă „unde este Harry”, astfel încât aceasta spune că ar fi pregătită să se prezinte la o audiție pentru a juca rolul lui Meghan Markle într-un film despre viața Ducesei. 

Christine Primrose Mathis, în vârstă de 32 de ani, din New Jersey, a fost pentru prima oară confundată cu Meghan în urmă cu 5 ani, când soția Prințului Harry, acum în vârstă de 38 de ani, juca în serialul Suits. Christine povestește că inițial a luat în glumă situația, dar că a început și ea să observe similaritățile în cele din urmă, în special după ce Meghan a devenit Ducesa de Sussex și imagini cu ea circulau peste tot. 

Christine a fost adesea confundată cu Ducesa de Sussex
Christine a fost adesea confundată cu Ducesa de Sussex

Ulterior, aceasta s-a înscris la o agenție specializată și a devenit, part-time, sosia lui Meghan. Christine a făcut și pictoriale în noua postură și a pozat chiar și alături de sosia Prințului Harry. Un rol într-un film despre Meghan însă, în care să joace rolul acesteia, ar fi cel mai mare vis al stewardesei.

În timpul unei vizite în Londra, însoțitoarea de zbor a fost asaltată cu admiratori de-ai Ducesei de Sussex, aceștia fiind șocați să afle în cele din urmă că cea din fața lor nu era Meghan. „La început am fost șocată, dar oricum am luat-o ca pe un compliment, mereu mi s-a părut foarte frumoasă Ducesa”, a spus Christine pentru Daily Mail.


    Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Totuși, asemănarea cu Meghan Markle a avut și părțile ei negative în viața însoțitoarei de zbor, având în vedere că mulți internauți îi scriu comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare, potrivit cărora ar copia-o pe Meghan sau că i-ar imita stilul. „Mereu am arătat așa, mereu mi-am prins părul așa, dar oamenii sunt răi și încerc să îi ignor”, a mai spus aceasta.

Christine nu e singura „dublură” lui Meghan Markle

Actrița care a primit rolul Ducesei de Sussex în ecranizarea poveștii de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan pare copia fidelă a acesteia, însă nici cel ce îl portretizează pe Prinț nu stă rău la capitolul „asemănare”. Deși pentru rolurile principale au fost aleşi doi actori aproape necunoscuţi publicului larg, Tiffany Marie Smith și Charlie Field, cei doi au cucerit la casting prin asemănarea izbitoare cu cei doi Duci, dar și chimia pe care o au pe micul ecran, asemenea celei reale, dintre Harry și Meghan. Tiffany Marie Smith pare sora geamănă a Ducesei de Sussex, până și stilul vestimentar al acesteia potrivindu-i-se perfect.

Vezi aici cum arată aceasta!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net