Interviul cu Meghan Markle și prințul Harry l-a lăsat pe prințul Charles „într-o stare de disperare”!

Ultima actualizare:

    Prințul Charles le-ar fi spus apropiaților că este dezamăgit de fiul luiFoto: Getty
Prințul Charles le-ar fi spus apropiaților că este dezamăgit de fiul luiFoto: Getty

Speranțele lui Charles (76 de ani) de a deveni un „rege popular” au fost distruse de fiul său, cred simpatizanții familiei regale britanice. Prințul de Wales le-ar fi spus apropiaților că „s-a simțit dezamăgit” de Harry, după interviul cu soția sa Meghan Markle și Oprah Winfrey

Prințul Charles s-ar afla „într-o stare de disperare” în legătură cu interviul bombă cu Meghan Markle și prințul Harry. Speranțele prințului de Wales de a deveni un „rege popular” au fost distruse, a declarat un prieten apropiat de Charles, pentru Vanity Fair. Harry a susținut că i-a trimis un e-mail tatălui său, întrucât încetase să-i mai răspundă la telefon .El a adăugat că, în timp ce acum vorbesc uneori: „Există mult de lucrat acolo. Mă simt cu adevărat dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva similar ”. Afirmațiile acestuia l-au lăsat pe prințul Charles foarte dezamăgit, potrivit unui prieten care a vorbit cu revista citată.

O lovitură majoră pentru reputația lui Charles

„Pentru prințul Harry să spună că s-a simțit dezamăgit de tatăl său trebuie să fi fost un lucru greu de spus și greu de auzit de Charles. Acum, tocmai într-un moment în care Charles în general începuse să pară un viitor rege mai popular decât ar fi ghicit în primă instanță, iată o lovitură majoră pentru reputația sa. Este greu de știut dacă Harry este conștient de daunele pe care le-a făcut spunând acest lucru. A intenționat de fapt să arunce această lumină dăunătoare tatălui său și familiei sale? Nu știm.", a declarat autorul regal Sarah Gristwood, potrivit Daily Star.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net