Întorsătură de situație! De ce nu-și va împărți Prințul Harry averea cu viitoarea soție

Ultima actualizare:

    Prințul Harry nu va putea să-și împartă averea cu Meghan MarkleFoto: AFP
Prințul Harry nu va putea să-și împartă averea cu Meghan MarkleFoto: AFP

Admiratori din întreaga lume au așteptat cu sufletul la gură concretizarea legământului dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Este evident pentru oricine că amândoi se iubesc și vor face orice ca să fie împreună. Când vine vorba de bani însă, lucrurile sunt puțin mai complicate.

În prezent, fosta actriță Meghan Markle nu are cetățenie britanică, dar chiar și după ce o va obține, tot nu se va putea atinge de averea Prințului Harry (nu în acte, cel puțin).motivul este unul cât se poate de banal: Meghan încă este priponită de o datorie destul de mare față de impozitul pe venit din Statele Unite.

De asemenea, bruneta nu va putea să-și obțină cetățenia britanică decât dacă locuiește permanent în Regatul Unit, cel puțin trei ani. Asta înseamnă că, în tot acest timp, Meghan trebuie să plătească impozite și alte taxe Statelor Unite.

„Chiar dacă se căsătorește cu un membru al Familiei Regale britanice, ea rămâne cetățean american și trebuie să plătea impozit pe venit. Dacă are afacero în Statele Unite sau dacă, de exemplu, deține un plan de pensionare, iar acestea îi aduc venituri, trebuie să plătească”, spune Marlene Koenig, expertă în chestiunile regale, potrivit Daily Star.

Această regulă se aplică și în cazul în care ar câștiga bani din afara spațiului american. Dacă primește bani de la fostul soț sau de la familie, tot va trebui să plătească impozit pe venit. Oricât și-ar dori, Harry nu-i poate da viitoarei soții bani care îi vin de la plătitorii de taxe britanici. Veniturile membrilor Familiei Regale se stabilesc sub un regulament constituțional clar. Atunci când a murit Prințesa Diana, Harry a moștenit jumătate di  averea ei, de 21 de milioane de lire sterline, din care el a trebuit să împartă cu fratele său, William, 3,5 milioane de lire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net