Învaţă de la experţi cum să dai papucii cuiva cu delicateţe

Ultima actualizare:

    Foto: 123rf
Foto: 123rf

Chiar dacă nu vă vine să credeţi, este posibilă şi o despărţire amiabilă. Asta mai ales dacă ţineţi cont de sfaturile experţilor în domeniu.

„Hai să fim doar prieteni” spusă pe un ton mieros este cea mai bună replică de despărţire. Nimănui nu-i place să fie părăsit. Aşa că, dacă îi mai lăsaţi portiţa prieteniei, nu se va supăra extrem de mult. Fii cinstit şi respectuos. Nu încerca să te încurci în minciuni, pentru ca ruptura să doară şi mai rău. Dacă relaţia a fost de lungă durată, despărţirea este şi mai grea. Persoana pe care vrei s-o părăseşti merită un mesaj sincer, fără jigniri, mai ales dacă ţi-ai găsit pe altcineva. Mesajele trimise prin e-mail sunt cele mai recomandate, fiindcă permit o exprimare mai clară. Oferiţi, în plus, şansa unei întâlniri pentru a răspunde la întrebările pe care fostul partener sau fosta parteneră are dreptul să le pună. Dacă este nevoie, ajutaţi persoana părăsătă să treacă peste şocul despărţirii, dovedindu-i că, într-adevăr, vreţi să rămâneţi „doar prieteni”. Discutaţi clar, nu lăsaţi loc de ambiguitate şi în nici un caz nu faceţi sex de despărţire.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net