Invitați surpriză la premiera filmului Tarzan!

Ultima actualizare:

    Se concentrează pe acțiunea filmuluiFoto Guliver Splashnews
Se concentrează pe acțiunea filmuluiFoto Guliver Splashnews

Apariție neașteptată la vizionarea în premieră a filmului Tarzan, în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Doi cimpanzei în vârstă de 4 ani, pe nume Vali și Surgiva, au fost aduși la cinema de îngrijitorii lor, care au purtat costumele lui Jane și Tarzan la eveniment.

„Cimpanzeilor li s-a părut fantastic filmul, au lătrat și au sărit și au aplaudat când s-a terminat. S-au distrat pe cinste, au avut propriul lor popcorn și suc și le-au vărsat peste tot”, a declarat Doc Antle, directorul Parcului Myrtle Beach Safari, de unde au fost aduse cele două primate.

Vali și Surgiva sunt frați și sunt cunoscuți ca „ambasadori animale” care ajută la educarea publicului în legătură cu conservarea naturii. Până acum, angajații parcului au reușit să strângă aproximativ un milion de dolari prin site-ul RareSpeciesFund.org, pentru salvarea cimpanezilor, a gorilelor, a urangutanilor și a altor animale aflate în pericol de dispariție.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net