Regina Elisabeta (91 de ani) a Marii Britanii duce o viață extrem de activă, lucru de admirat pentru vârsta ei. Deși soțul ei, prințul Filip (95 de ani) s-a retras din viața publică, aceasta continuă să-și îndeplinească atribuțiile regale, ba chiar merge și la diverse petreceri ale prietenilor ei. Joi noapte (18 mai), Regina a fost fotografiată ieșind din restaurantul londonez The Ivy.


Regina a fost la aniversarea unui prieten drag, care a avut loc la restaurantul The Ivy, situat pe West Street, Londra. Aceasta a venit alături de verișorul său, prințul Michael.

Îmbrăcată într-o rochie argintie, strălucitoare, Elisabeta a II-a a înfruntat ploaia cu un poncho gri-închis. Evident, restaurantul a fost închis pentru publicul de rând, la petrecere participând doar invitați de seamă -membri ai familiei regale și celebrități, potrivit tabloidului britanic The Sun

regina elisabeta petrecere the ivy
Regina a participat la aniversarea unui prieten
Foto: Splashnews

 

În general o vedem la dineuri regale sau într-un cadru oficial, Regina fiind destul de scumpă la vedere în rest. Aniversarea prietenului său trebuie să fi fost o ocazie extrem de specială, pe care nu a vrut s-o rateze nici în ruptul capului. Fotoreporterii britanici au fost pe fază și au fotografiat-o pe Regină la intrarea și la ieșirea din restaurant, întrucât în interior nu a avut voie să intre nici măcar presa.

regina elisabeta petrecere the ivy
Este prima apariție „neoficială” din acest an
Foto: Splashnews
loading...
Loading...