Ipoteză-şoc în cazul avionului MH370, dispărut în Oceanul Indian

Ultima actualizare:

    Zborul MH370 a dispărut în aprilie 2014Foto: huffingtonpost.co.uk
Zborul MH370 a dispărut în aprilie 2014Foto: huffingtonpost.co.uk

La aproape un an de la dispariţia zborului Malaysia Airlines MH370, un expert în aviaţie are o teorie şocantă privind avionul: el susţine că cineva a deturnat aeronava şi că a schimbat cursul acesteia spre Antarctica

Într-un documentar realizat de National Georgraphic, ce va fi lansat pe 8 martie şi care analizează tragedia în urma căruia au dispărut 239 de oameni, anchetatorii susţin că avionul a mai zburat câteva ore după ce a pierdut legătura cu turnul de trafic, potrivit huffingtonpost.co.uk. 

Expertul în aviaţie Malcolm Brenner susţine că cineva a deturnat avionul. 

"Cursa mai face câteva ture care par a fi comandate de cineva, iar apoi se îndreaptă spre Antarctica. Pare a fi un efort al cuiva de a evita depistarea", a declarat Brenner. 

Malcolm Brenner susţine că zborul MH370 a fost deturnat
Malcolm Brenner susţine că zborul MH370 a fost deturnat

Un alt analist, John Nance, susţine teoria: "Cred cu tărie că persoana care asta a vrut ca avionul şi pasagerii să dispară de pe faţa pământului". 

Recent un oficial de la Biroul de Transporturi al Australiei a declarat că e avionul va fi găsit în următoarele trei luni, în Oceanul Indian. 

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, cu 239 de persoane la bord, a dispărut în data de 8 martie 2014. Aeronava a dispărut de pe radare la puţin timp după ce a decolat din capitala Kuala Lumpur cu destinaţia Beijing. Se presupune că avionul care efectua cursa MH370 s-a prăbuşit în Oceanul Indian, pe o direcţie opusă planului său de zbor. După câteva luni de căutări nu s-a reuşit însă localizarea epavei şi nici măcar nu au fost găsite resturi, iar o parte din apropiaţii pasagerilor cred că autorităţile din ţările implicate le ascund adevărul. 

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net