ISIS a gătit fiul unei sclave sexuale și i l-au dat să-l mănânce. Mărturii șocante

Ultima actualizare:

    Un deputat irakian a făcut dezvăluiri șocante în cadrul unui interviu
Un deputat irakian a făcut dezvăluiri șocante în cadrul unui interviu

Jihadiștii au gătit fiul unei femei, pe care o țineau ca sclavă sexuală, și i l-au dat să-l mănânce, după ce a ținut-o timp de trei zile fără apă sau mâncare. De asemenea, o fetiță de zece ani a fost violată în fața tatălui și celor cinci surori care priveau neputiincioși suferințele copilei.

Un deputat irakian susține că o femeie răpită și ținută drept sclavă sexuală într-o pivniță a fost hrănită cu carnea propriului fiu. Vian Dakhill a dezvăluit, de asemenea, într-un interviu televizat, că o fetiță de zece ani a fost violată în fața tatălui și surorilor ei.

”Una dintre femeile pe care am reușit să le salvăm de ISIS a spus că a fost ținută într-o pivniță timp de trei zile, fără hrană sau apă. Ulterior, i s-a adus o farfurie cu orez și carne și a început să o devoreze pentru că era extrem de înfometată. Când a terminat i s-a spus că i-au gătit fiul de un an și că ea l-a mâncat”, a declarat în lacrimi deputatul, conform The Sun.

Politicianul și-a găsit curajul și cuvintele de a povesti o altă atrocitate a monștrilor ISIS îndreptată spre o fetiță de doar zece anișori.

”Una dintre fete a spus că erau șase surori, iar cea mică a fost violată în fața tatălui și a lor” a declarat printre lacrimi Vian. De asemenea, deputatul a declarat că oamenii ei ”cumpără” femei de la criminalii ISIS.

”Un terorist poate suna și să spună că deține o fată pe care vrea să o vândă. Ei numesc familia tinerei și noi o cumpărăm. Îmi pare rău că folosesc acest cuvând, dar ăsta-i adevărul. Noi, Yazidi-ul, în secolul 21, cumpărăm femeile și fiicele noastre”, a adăugat politicianul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net