ISIS nu renunță! Kate Middleton și Prințul George, amenințați că vor fi otrăviți

Ultima actualizare:
Adepții ISIS plănuiesc să o otrăvească pe Ducesa de Cambridge și pe fiul ei, Prințul George
Adepții ISIS plănuiesc să o otrăvească pe Ducesa de Cambridge și pe fiul ei, Prințul George

Potrivit presei internaționale, gruparea teoristă ISIS îi are în continuare în vizor pe membrii familiei regale britanice, axându-se în mod special pe uciderea Prințului George și a mamei acestuia, Ducesa Kate Middleton. Noi mesaje criptate trimise între adeptii organizației teroriste au fost depistate de către forțele de oridine, aceștia plănuind să otrăvească mâncarea în supermarketurile unde obișnuiește Kate să facă cumpărăturile.

După ce în 2018, Husnain Rashid, un susținător influent al mișcării radicale islamiste, a încurajat participanții ISIS să organizeze atacuri teroriste la școala unde este înscris Prințul George, se pare că acum Statul Islamic și-a schimbat puțin planurile.

Deși Husnain, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat în urma îndemurilor la acte teroriste pe care pe publica pe rețelele de socializare, se pare că adepții săi nu au renunțat la ideea de a-l omorî pe Prințul George, iar acum amenințarea s-a extins și asupra mamei acestuia, Ducesa de Cambridge.

Potrivit Mirror, alte câteva planuri șocante ale ISIS cu privire la otrăvirea și uciderea lui Kate Middleton și a fiului ei în vârstă de 5 ani, micuțul Prinț George, au fost deconspirate. Membrii grupărilor teroriste se foloseau de „internetul ascuns” pentru a complota împotriva Casei Regale Britanice și foloseau cuvinte criptate, care erau șterse rapid.

Teroriștii ISIS cunosc toate supermarketurile frecventate de Kate Middleton
Teroriștii ISIS cunosc toate supermarketurile frecventate de Kate Middleton

Teroriștii plănuiesc otrăvirea alimentelor în supermarketurile frecventate de Kate Middleton

Aceștia vorbeau în mod special despre falsificarea unor alimente preferate de Kate, care să fie otrăvite și aduse ilegal în supermarketurile frecventate de Ducesa de Cambridge în Marea Britanie.

Pe lângă mesajele care instigau la uciderea celor doi, existau și poze cu conținut explicit, în care apăreau membrii familiei regale britanice alături de simboluri ce reprezentau pistoale sau cuțite. De asemenea, fanaticii religioși au publicat imagini în care Kate apărea la cumpărături, însoțite de mesaje precum: „Știm de unde își ia mâncarea. Haideți să o otrăvim”.

În fotografiile de pe site-ul extremist, numit Telegram, apăreau și câteva magazine pe care Kate Middleton le frecventează, pentru ca teroriștii să știe cu exactitate unde să infiltreze produsele otrăvite.


    Teroriștii ISIS cunosc toate supermarketurile frecventate de Kate MiddletonFoto: Getty
Teroriștii ISIS cunosc toate supermarketurile frecventate de Kate MiddletonFoto: Getty

Forțele de ordine au susținut că tratează aceste amenințări extrem de serios, având în vedere că planurile de atac sunt extrem de detaliate și conțin și imagini cu supermarketurile din apropierea Palatului Kesington, reședința Ducilor de Cambridge. Site-ul unde au fost publicate planurile teroriste este criptat asemenea celor folosite de Armată și este considerat ca fiind „o unealtă pentru terorism”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net