ISIS a revendicat atacul terorist din Londra. Ce au transmis militanții

Ultima actualizare:

    ISIS a revendicat atacul din Londra
ISIS a revendicat atacul din Londra

ISIS și-a asumat responsabilitatea pentru atacul terorist de la Londra, atac soldat cu 7 morți și 49 de răniți, 21 dintre ei luptându-se pentru viața lor.

O declarație pe site-ul grupului de militanți Amaq a dezvăluit că în spatele atacului a stat ISIS.

”Un detașament de luptători ai Statului Islamic a executat atacul din Londra”, au scris aceștia pe internet, conform Daily Mail. Revendicările atacurilor anterioare, similare, au fost subestimate de experți, care declarau că gruparea teroristă încearcă să-și crească notorietatea prin asumarea atacurilor cu care nu au nicio legătură.

Din unele informații, se pare că ISIS a cerut extremiștilor să atace civilii, printr-un poster publicat în weekend, în care apare un cuțit, un pistol și un camion, spunându-le să profite de Ramadan.

Susținătorii ISIS au sărbătorit atacul teribil de sâmbătă, 3 iunie, pe Twitter. O poză cu fețele celor trei jihadiști uciși în timpul atacului a fost însoțită de un mesaj terifiant.

”Lăsați Parisul să fie o lecție pentru acele națiuni care vor să ia aminte. Britanicii trăiasc acum în teroare și frică. Unde este acum marea ta Împărăție, Regate?”, au transmis militanții.

Autoritățile londoneze au declarat că știu identitatea celor care au efectuat atacul și vor elibera numele lor, cât mai curând pozibil

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net