Israelul interzice traficul aerian internaţional de pasageri. Autoritățile accelerează campania de vaccinare

Ultima actualizare:

    Israelul interzice traficul aerian internaţional de pasageriSursă foto: Shutterstock
Israelul interzice traficul aerian internaţional de pasageriSursă foto: Shutterstock

Israelul va interzice traficul aerian internaţional de pasageri, începând de luni seara, timp de o săptămână, în încercarea de a opri răspândirea noii tulpini de coronavirus.

Interdicţia va intra în vigoare luni, la ora 22:00, şi va fi valabilă până la sfârşitul lunii ianuarie, potrivit unui comunicat al cabinetului lui Netanyahu. 

”În afară de nişte excepţii rare, închidem ermetic traficul aerian, pentru a preveni in trarea variantelor de coronavirus şi pentru a ne asigura că progresăm rapid cu campania de vaccinare” a declarat premierul Benjamin Netanyahu, la începutul unei şedinţe de guvern. Graniţele Israelului au fost în mare parte închise străinilor în timpul pandemiei, în ţară având acces doar persoanele care dețin pașaport israelian. 

Israelul şi-a extins rapid campania de vaccinări, pentru a include şi adolescenţii. Vaccinările erau limitate iniţial la vîrstnici şi la alte categorii expuse unor riscuri ridicate, dar în prezent sunt disponibile persoanelor cu vârste de peste 40 de ani şi, cu permisiunea părinţilor, tinerilor cu vârste între 16 şi 18 ani. Israelul are cea mai rapidă rată de vaccinare din lume la ora actuală. Peste 9 milioane de persoane care locuiesc în această țară au fost deja vaccinate. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net