Israelul își redeschide parțial granițele, dar nu și pentru români

Ultima actualizare:

    Israelul își redeschide parțial granițeleFoto: AFP
Israelul își redeschide parțial granițeleFoto: AFP

Israelul își redeschide parțial granițele, inclusiv pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Cel mult 1.000 de persoane pe zi au voie să intre în țară, dar doar dacă vin de la New York, Frankfurt, Paris, Londra, Kiev, Toronto și Hong Kong.

Bucureștiul nu se regăsește pe această listă, pentru că România este zonă roșie COVID pentru Israel. TAROM anunță, de exemplu, că a anulat toate cursele către Israel, între 7 și 20 martie, relatează Digi24. După jumătatea lunii martie, numărul străinilor care vor putea intra în țară ar putea crește la 3.000 pe zi, iar atunci va fi actualizată și lista locurilor de unde pot zbura aceștia spre Israel.

Redeschiderea este și una internă. Barurile și restaurantele pot primi clienți, dar în multe locuri e nevoie de certificatul verde care dovedește că persoanele respective s-au vaccinat. Măsurile de relaxare, validate sâmbătă seara de guvern, erau foarte aşteptate de israelieni, după ieşirea progresivă a ţării din a treia sa carantină, la mijlocul lunii februarie, devenită posibilă în urma unei campanii accelerate de vaccinare în masă. 

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net