Ivanka, declarații surprinzătoare despre Melania Trump, mama vitregă

Ultima actualizare:

    Ivanka Trump, urare pentru Melaniafoto: Getty
Ivanka Trump, urare pentru Melaniafoto: Getty

Se spune că au o relație încordată și că nu prea se respectă. Ivanka Trump, fiica vitregă a Melaniei Trump a surprins multă lume cu mesajul publicat de aceasta pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a Melaniei.

Ivanka Trump a contrazis speculațiile conform cărora ea și Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, nu ar avea o relație mamă-fiică, dimpotrivă, ar exista multe tensiuni între ele. Zvonurile au prins viață, după ce Melania a anunțat că va rămâne în New York cu fiul ei, până ce acesta va termina anul școlar, în timp ce Ivanka nu a ezitat nicio secundă să se mute împreună cu soțul și cei trei copii în cartierul exclusivist Kalorama, DC.

Miercuri, 26 aprilie, Melania Trump a împlinit 47 de ani, motiv pentru care, familia, prietenii și admiratorii acesteea au publicat mai multe mesaje pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Ivanka Trump a vrut să fie una dintre primele persoane care să-i transmită Melaniei un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere. "La mulți ani Primei Doamne (și incredibilei mele mame vitrege!), Melania Trump! Un minunat exemplu de bunătate și eleganță pentru noi toti!"  a fost mesajul plin de dragoste adresat pe contul personal de Twitter de către Ivanka.

Melania Knauss s-a născut în urmă cu 47 de ani, în orașul industrial Novo-Mesto, situat în sud-estul Sloveniei. A crescut în Iugoslavia comunistă, departe de luxul New York-ului, cu care avea să ia contact mai tarziu. Frumusețea naturală și dezinvoltura i-au adus Melaniei contracte de modelling încă de la vârsta de 16 ani, precum și apariții pe copertele unor reviste precum Vogue, Harper’s Bazaar sau Vanity Fair.   

S-a remarcat în principal datorită mariajului cu Donald Trump, însă Melania a încercat să se detașeze de acest statut. În 2010 și-a deschis propria afacere, linia de ceasuri și bijuterii, Melania Timepieces & Jewelry Collection. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net