Ivanka Trump își închide brandul de modă. Motivul din spatele deciziei surprinzătoare

Ultima actualizare:

    Ivanka Trump renunţă la afacerea pe care o deţine Foto:Getty
Ivanka Trump renunţă la afacerea pe care o deţine Foto:Getty

Fiica preşedintelui american Donald Trump, Ivanka Trump a dezvăluit faptul că va renunţa la afacerea pe care o deţine pentru că nu doreşte ca acesta să intre în conflict de interese cu funcţia sa de consilier la Casa Albă. În plus, ea a a adăugat că programul nu îi permitea să se ocupe îndeaproape de dezvoltarea brandului său de modă.

Brandul Ivanka Trump a cunoscut o dezvoltare surprinzătoare în 2016 în timpul campaniei electorale, dar după câștigarea alegerilor de către Donald Trump, a avut loc o decădere, iar mai multe lanţuri de magazuine au hotărât să scoată de la comercializare articolele care poartă numele fiicei lui Trump. 

Brandul a atins o cifră de afaceri de 47,3 milioane de dolari în anul financiar 2016/17, închis la sfârşitul lunii ianuarie 2017. Cea care a făcut anunţul privind viitorul brandului a fost chiar fiica preşedintelui. Ea a subliniat că a ajuns la această soluţie după ce a analizat îndeaproape mai multe opţiuni, relatează Hotnews.ro.

„După 17 luni la Washington, nu ştiu dacă voi reveni vreodată la această afacere, dar ştiu că, pe moment, atenţia mea se va concentra pe ceea ce fac aici, la Washington. Prin urmare, luarea acestei decizii este corectă pentru echipa mea şi pentru asociaţii mei”, a transmis Ivanka Trump.

Ivanka Trump se retrăsese din companie în urmă cu aproximativ un an, atunci când s0a mutat la Washington D.C pentru a ocupa postul de consilier la Casa Albă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net