Jaf ca-n filme! Un român a furat 20 de lingouri de aur de la o bătrână din Austria

Ultima actualizare:

    Românul a fost prins la doi ani după ce a comis furtul
Românul a fost prins la doi ani după ce a comis furtul

Jaf ca-n filme! Autorităţile din Austria urmează să trimită în ţară un român în vârstă de 45 de ani, condamnat la închisoare, pentru a-şi executa pedeapsa. În complicitate cu un avocat austriac, Ştefan Kerekeş a furat nu mai puţin de 20 de lingouri de aur din casa unei bătrâne. El a fost prins în Serbia şi va sta patru ani după gratii.

A comis un furt în străinătate şi se va întoarce în România pentru executarea pedepsei. Ştefan Kerekeş a fost condamnat la 1.314 zile de închisoare, iar Curtea de Apel Timişoara a admis cererea prin care autorităţile din Austria au cerut ca românul să execute pedeapsa în România. El a fost găsit vinovat de furtul a 20 de lingouri de aur din casa unei bătrâne austriece. Jaful a avut loc acum patru ani, în complicitate cu un avocat austriac pe care Kerekeş l-a cunoscut într-o pizzerie. După ce i-a câştigat încrederea unei pensionare, avocatul a aflat că bătrâna de 78 de ani ascunde în casă 20 de lingouri de aur. Avocatul i-a furat ­femeii, din poşetă, cheia casei, pe care i-a dat-o apoi lui Kerekeş. Pe 23 septembrie 2017, românul şi un complice rămas neidentificat au intrat în casa bătrânei, au dezactivat alarma, au cercetat camerele, au tras obiectele de mobilier de la locul lor, au dat jos tablourile şi au făcut găuri în pereţi. Cu toate acestea, hoţii n-au găsit cele 20 de lingouri. 

Avocatul a convins-o însă pe bătrână să nu reclame tentativa de furt, susţinând că a depus actele la firma de asigurări pentru reparaţii. Totodată, a convins-o să-i spună unde sunt ascunse cele 20 de lingouri. După ce a aflat secretul, avocatul austriac i-a dat pontul lui Kerekeş, iar românul a acţionat din nou. În loc să împartă prada cu avocatul, aşa cum fusese înţelegerea, românul a fugit în Serbia. A fost prins în 2019 şi condamnat de magistraţii austrieci la patru ani de puşcărie. La rândul lui, avocatul a primit trei ani şi şase luni de închisoare.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net