ISIS amenință că va crucifica un preot creștin în Vinerea Mare

Ultima actualizare:

    Un preot creștin va fi executat de extremiștii islamiciFoto Facebook
Un preot creștin va fi executat de extremiștii islamiciFoto Facebook

Un preot creștin a fost răpit de extremiștii islamici și urmează să fie executat prin crucificare chiar în Vinerea Mare a Paștelui catolic. Acesta a fost răpit, legat și aruncat într-un camion luna aceasta, membrii unei grupări extremiste urmând să comită o altă execuție prin care să intimideze lumea occidentală.

Părintele Tom Uzhunnalil a fost luna aceasta răpit din satul Aden, din Yemen și urmează să fie executat prin crucificare de către extremiștii islamici, relatează Express.co.uk. Ei au ales Vinerea Mare ca dată a execuției deoarece este chiar în ajunul cele mai importante sărbători creștine. Atacatorii au ucis 16 oameni în timpul operațiunii lor de răpire. Cu toate că pare un atac tipic Statului Islamic, gruparea extremistă nu și-a revendicat încă acțiunea. Potrivit unor surse, preotul a fost până în momentul de față torturat.

Extremiștii islamici au ucis 16 oameni în timpul atacului
Extremiștii islamici au ucis 16 oameni în timpul atacului

Apropiații preotului sunt profund îndurerați de ce i s-a întâmplat părintelui Tom. „Nici până în ziua de azi nu știm cine l-a luat și care au fost motivele lor pentru asta pentru că nimeni nu și-a asumat responsabilitatea.”

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net