Jucăriile sexuale, interzise într-un oraș din Spania. Ce riscă posesorii?

Ultima actualizare:

    În stațiunea Mojacar vor fi interzise jucăriile sexualeFoto captură foto/ Daily Mail
În stațiunea Mojacar vor fi interzise jucăriile sexualeFoto captură foto/ Daily Mail

Autoritățile spaniole au interzis turiștilor și oricui dorește să se relaxeze în stațiunea Mojacar să mai dețină jucării sexuale. Mai mult decât atât, cei care încalcă noua lege va fi amendat și i se vor confisca astfel de obiecte.

De acum, în stațiunea Mojacar din Spania va fi interzis ca turiștii să se afișeze în public cu păpuși sexuale gonflabile sau orice alt obiect cu conotație sexuală, relatează DailyMail.co.uk. Consiliul local dorește să țină sub control anumite grupuri de bărbați și femei care se adună anual aici pentru a da petreceri dezlănțuite în care se manifestă un comportament obscen în public.

Orice jucărie sexuală sau obiect folosit în acest scop va fi confiscat, iar proprietarul lor va fi amendat. Noile reglementări au stârnit desigur nemulțumirea celor care doresc să țină aici de regulă petreceri ale burlacilor. 

Interdicțiile nu se opresc aici însă; turiștii și localnicii nu vor mai avea dreptul să joace fotbal și să umbli în costum de baie pe stradă. De asemenea, este interzis să porți o ținută care aduce vreo ofensă la adresa demnității umane sau jignește credințele religioase și transmite în mesaj xenofob, rasist, sexual, sexist sau homofob.

Vor exista unele excepții doar în timpul carnavalurilor.

Pensionari, trecând strada cu o jucărie sexuală gonflabilă

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net