Jurnalistul care a realizat controversatul interviu cu ducii de Sussex rupe tăcerea: «Sunt un cuplu vulnerabil»

Ultima actualizare:
Meghan Markle a vorbit cu sinceritate despre problemele cu care se confruntă de când a devenit ducesă de Sussex
Meghan Markle a vorbit cu sinceritate despre problemele cu care se confruntă de când a devenit ducesă de Sussex

Viaţa membrilor familiilor regale nu este una tocmai roz, plină de relaxare şi lipsită de griji. În spatele zâmbetelor largi afişate la evenimentele publice şi activităţilor umanitare se ascund adesea griji şi probleme comune fiecărui om, deţinător de titluri regale sau nu. Prinţul Harry şi Meghan Markle au acordat recent un interviu unei televiziuni britanice în care au confirmat cât de dificil este să îşi trăiască viaţa departe de presiunea mediatică imensă căreia sunt supuşi zilnic. Cel care a realizat interviul, jurnalistul Tom Bradby, a dezvăluit la rândul său emoţiile şi tensiunea resimţite de ducii de Sussex şi a vorbit despre controversatul interviu.

Tom Bardy, jurnalistul care a realizat controversatul interviu cu ducii de Sussex, în timpul căruia acestuia au dezvăluit amănunte intime despre viaţa pe care o duc, a rupt tăcerea şi a vorbit despre interacţiunea pe care a avut-o cu Meghan Markle şi prinţul Harry. Invitat în platoul unei emisiuni TV, jurnalistul a mărturisit că ştia foarte bine faptul că situaţia nu este una minunată în ceea ce îi priveşte pe ducii de Sussex întrucât obişnuieşte să discute destul de des cu prinţul Harry.

Prinţul Harry a răspuns întrebărilor delicate adresate de către jurnalistul Tom Bradby
Prinţul Harry a răspuns întrebărilor delicate adresate de către jurnalistul Tom Bradby

Aşadar, interviul realizat nu a făcut decât să în confirme ceea ce presupunea oricum: că presiunea mediatică căreia sunt supuşi cei doi soţi este una imensă, lucru care îi consumă din punct de vedere emoţional şi căruia încearcă să îi facă faţă cu decenţă şi discreţie. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle, un cuplu vulnerabil 

În urma discuţiilor avute cu prinţul Harry şi Meghan Markle a ajuns la concluzia că cei doi formează un cuplu vulnerabil, care se luptă cu o serie de probleme la ora actuală. "Înainte de încheierea turneului din Africa am avut ocazia de a discuta în profunzime şi mi-am putut crea un punct de vedere. În plus, vorbesc cu Harry des şi ştiam dinainte că situaţia nu este una tocmai roz pentru ei doi", a declarat Tom Bradby, potrivit huffpost.com.

Tom Bradby este jurnalistul care a relaizat seria de intervirui cu ducii de Sussex în timpul turneului african
Tom Bradby este jurnalistul care a relaizat seria de intervirui cu ducii de Sussex în timpul turneului african

"Dacă documentarul realizat în timpul turneului african va avea un impact sper că va fi unul pozitiv pentru toţi cei implicaţi, incluzându-i pe Harry şi Meghan. Documentarul reprezintă o gură de aer proaspăt şi reprezintă o ocazie de a se gândi serios la modul în care se va desfăşura viitorul pentru ei doi", a continuat acesta. 

Meghan Markle a fost avertizată despre viaţa dificlă pe care o va avea ca ducesa de Sussex 

În cadrul seriei de interviuri realizate de Tom Brady, în timpul turneului african, Meghan Markle a avorbit deschis despre cât de vulnerabilă s-a simţit în timpul sarcinii şi cât de greu îi este să facă faţă presiunii mediatice căreia este supusă zilnic, indiferent de ce ar face. Mai mult decât atât, ea a dezvăluit că prietenii din Marea Britanie au avertizat-o despre viaţa dificilă pe care o va aştepta după ce va deveni în mod oficial membru al Casei Regale a Marii Britanii. 

Ducii de Sussex au făcut un tur de 10 zile în Africa de Sud
Ducii de Sussex au făcut un tur de 10 zile în Africa de Sud

"E greu. Când mi-am cunoscut soţul, prietenii mei erau foarte fericiţi pentru că eu eram fericită. Dar amicii din Marea Britanie mi-au spus că, deşi e un tip grozav, tabloidele britanice îmi vor distruge viaţa. Am spus, cu naivitate, că eu nu apar oricum în tabloide. Nu mi-am dat seama", a spus Meghan, iar apoi a completat că a accept faptul că viaţa ei va fi pusă sub lupă, dar că s-au făcut multe comentarii neadevărate. 

Prinţul Harry se teme pentru siguranţa soţiei sale 

La rândul său, Harry a oferit o serie de detalii care i-a luat prin surpindere pe cei care au ascultat interviul. Ducele de Sussex a confirmat că relaţia dintre el şi fratele său, prinţul William, nu este una dintre cele mai bune şi a menţionat că se teme de faptul că Meghan Markle va avea acelaşi sfârşit precum mama sa dacă atenţia mediatică s eva transforma în hărţuire.


    Prinţul Harry a răspuns întrebărilor delicate adresate de către jurnalistul Tom BradbyFoto: Captură video
Prinţul Harry a răspuns întrebărilor delicate adresate de către jurnalistul Tom BradbyFoto: Captură video

"Am o familie de protejat şi nu sunt paranoic, vreau doar ca trecutul să nu se repete. Dacă oricine ar şti ce ştiu eu, ar face exact ce fac eu acum. Tot prin ce a trecut şi ce a păţit ea, e încă foarte viu în amintirea mea, aşa că nu vreau să se repete nimic. Nu voi fi atras într-un joc care mi-a ucis mama", a spus Harry, facând referire la accidentul în care mama lui, Prinţesa Diana, a murit, în timp ce era urmărită de paparazzi.

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net