Kate Middleton ar fi trebuit să participe joi seara (21 noiembrie) la un eveniment alături de Prinţul William, dar a fost nevoită să anuleze în ultima clipă. Ducesa de Cambrige a trebuit să rămână acasă cu copii ei.


Conform unui purtător de cuvânt de la Palatul Kensington, Kate nu a mers la decernarea unor premii pentru fundaţia Tusk din cauza unor motive legate de copiii ei, conform harperbazaar.com. Nu se ştie însă exact ce s-a întâmplat pentru ca ducesa să fie nevoită să anuleze în ultima clipă, deşi se crede că are legătură cu sănătatea micuţulor.

Ea s-a întâlnit însă cu finaliştii la Palatul Kensington joi după amiaza. Prinţul William, care patronează fundaţia Tusk, o organizaţie non profit specializată pe conservarea faunei din Africa, va fi prezent la ceremonia care are loc în Londra, la Cinematograful Empire, din Leicster Square. 

Kate Middleton şi Prinţul William au trei copii, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis. Ducesa, care a participat şi luni la un eveniment, a povestit că Charlotte vrea să vină şi ea cu părinţii ei la gale, dar că i s-a spus că nu are voie dacă are şcoală a doua zi. 

 

Loading...