Kate Middleton i-a impresionat din nou pe admiratorii Casei Regale Britanice, după ce în cadrul unei recepții organizate de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, Ducesa de Cambridge a purtat pe cap tiara preferată a Prințesei Diana, regretata mamă a soțului său, Prințul William.


Ducesa de Cambridge strălucește din nou! După ce, de-a lungul timpului, Kate a omagiat-o pe Prințesa Diana prin ținutele pe care a optat să le poarte în cadrul evenimentelor la care a participat, soția Prințului William a ales să poarte și una dintre tiarele preferate ale Dianei.

Kate Middleton a participat la o recepție organizată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham în onoarea diplomaților din Marea Britanie, aceasta alegând să-și accesorizeze ținuta cu tiara preferată a Prințesei Diana, potrivit Daily Mail.

Tiara preferată a Prințesei Diana
Foto: Getty

Kate Middleton a purtat din nou tiara preferată a Prințesei Diana

Ducesa de Cambrige i s-a alăturat soțului său, Prințul William, Reginei Elisabeta a II-a și ducilor de Cornwall pentru recepția diplomatică, o petrecere al cărei cod vestimentar este reprezentat de ținutele de culoare albă. De asemenea, recepția este unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul familiei regale britanice.

Kate Middleton, purtând tiara preferată a Prințesei Diana
Foto: Getty

Abordând tema centrală a petrecerii, Kate a strălucit într-o rochie albă, lungă și elegantă, din voal, cu multe pietre strălucitoare încrustate. Zona capului a fost frumos completată de o coafură simplă, un coc clasic, care a fost împodobit cu o frumoasă tiară ce i-a aparținut Prințesei Diana, bijuteria fiind chiar printre favoritele acesteia. Kate a purtat în dreptul pieptului și un ordin regal, fiind pentru prima dată când Ducesa apare public cu acest titlu onorific.

Ținuta purtată de Kate Middleton pentru recepția organizată de Regina Elisabeta a II-a
Foto: Getty

Povestea tiarei

La recepția de marți seara, 4 decembrie, în conformitate cu codul vestimentar, Regina Elisabeta a II-a și Camilla, Ducesa de Cornwall, au purtat fiecare rochii de culoare albă, accesorizate, de asemenea, cu diademe. Ducesa de Cornwall a purtat tiara Boucheron, care i-a aparținut Reginei Mame.

Tiara purtată de Kate, denumită Cambridge Lover’s Knot, a fost creată pentru Regina Maria în anul 1914 după un design personalizat al acesteia, fiind confecționată din perle și diamante deținute de familia sa. Diadema a fost realizată după o bijuterie asemănătoare care îi aparținea bunicii ei, Augusta of Hesse. Kate a purtat celebra tiară și cu alte ocazii, ca un tribut pentru Prințesa Diana, atrăgând astfel, de fiecare dată, atenția presei.

Ținutele purtate de Regina Elisabeta a II-a și Camilla, Ducesa de Cornwall
Foto: Getty

 

 

 

 

 

loading...
Loading...