Kate Middleton, ce femeie simplă! I-a lăsat cu gura căscată pe pasagerii unui avion

Ultima actualizare:
Kate, la bordul unui avion comercial
Kate, la bordul unui avion comercial

Kate Middleton (34 de ani) rămâne un om cu picioarele pe pământ, chiar dacă face parte din familia regală britanică. Pentru prima sa vizită de una singură, în Olanda, soția Prințului William a reușit să facă oamenii simpli să se îndrăgostească de ea. I-a cucerit cu carisma, zâmbetul și simplitatea sa, iar asta i-a asigurat succesul în relația cu olandezii.

Deși și-ar fi permis să se întoarcă acasă cu un avion privat, Duicesa de Cambridge a ales o cursă a celor de la British Airways. Interesant este că mama sa a lucrat ca stewardesă pentru această companie aeriană. Pasagerii norocoși au rămas cu gura căscată când au văzut-o pe Kate la bordul aeronavei și nu s-au oprit minute bune din a-i face poze. Soția lui William a fost dusă la locul său din partea în față a avionului și a stat acolo pe durata zborului de 50 de minute din Rotterdam către Londra. Nu a ieșit cu nimic în evidență și a stat de vorbă cu un membru al echipei sale.

Kate Middleton, în fața tabloului "Fata cu cercel de perlă"
Kate Middleton, în fața tabloului "Fata cu cercel de perlă"

Ajunsă pe aerportul din Capitala Marii Britanii, Kate a fost escortată cu o mașină chiar de pe pistă și a dispărut de sub ochii celorlalți pasageri înainte ca aceștia să coboare din aeronavă.

Ducesa a purtat un costum bleu, la care a asortat o pereche de pantofi nude și o geantă în aceeași nuanță, dar nu a uitat nici de cerceii cu diamante și perle, care au fost potriviți cu ocazia, căci britanica a vizitat și Muzeul Mauritshuis din Haga, unde se află celebrul tablou “Fata cu cercel de perlă” al lui Vermeer.


    Kate Middleton, în fața tabloului
Kate Middleton, în fața tabloului
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net