Kate Middleton a făcut mai multe dezvăluiri inedite despre viața ei de familie într-un podcast înregistrat. Pe lângă detaliile legate de cele trei sarcini și de atitutdinea soțului ei în postura de tânăr tătic, Kate a dezvăluit și care este fotografia ei preferată cu fiica ei, prințesa Charlotte.


La scurt timp după dezvăluirile din podcastul ”Happy Mum, Happy Baby” / ”O mămică fericită, un copil fericit”, Kate Middleton a făcut publică fotografia cu prințesa Charlotte pe rețelele sociale.

Ducesa de Cambridge (38 de ani) și-a amintit de această fotografie cu Charlotte jucându-se în natură în timp ce rememora momentele plăcute petrecute în compania celor trei copii ai ei. Cadrul a fost surprins chiar de ducesă, a cărei pasiune pentru fotografie nu mai este un secret pentru nimeni.

”Am fotografia aceasta cu Charlotte care se apleacă să miroasă o floare. Din punctul meu de vedere, acest gen de momente contează pentru părinți. Fac tot ce pot în fiecare zi pentru ca ei să trăiască asemenea momente, chiar dacă ei sunt mici și chiar dacă eu nu am timp”, a explicat Kate.

”Cât suntem mici, petrecem mult timp afară, iar acesta este e un aspect căruia eu îi acord multă importanță. Cred că este bine pentru bunăstarea noastră fizică și psihică”, a adăugat soția prințului William.

Fotografia cu prințesa Charlotte, publicată de kate Middleton pe Instagram

Kate a făcut publică fotografia cu pricina pe contul de Instagram al ducilor de Cambridge. Imaginea a fost surprinsă în luna mai a anului trecut, chiar în ziua în care Charlotte a împlinit 4 ani. Nu este prima oară când Kate își demonstrează talentul de fotograf. Majoritatea fotografiilor cu mica ei familiei – cu excepția celor oficiale – sunt realizate de ea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Loading...