Kate Middleton ezită să-și trimită copiii din nou la școală de teama coronavirusului

Ultima actualizare:

    Kate Middleton și prințul William, alături de cei trei copii ai lor, Louis (2 ani), Charlotte (5 ani) și George (6 ani)foto: Profimedia
Kate Middleton și prințul William, alături de cei trei copii ai lor, Louis (2 ani), Charlotte (5 ani) și George (6 ani)foto: Profimedia

Marea Britanie a redeschis parțial școlile, însă numeroși părinți ezită să-și trimită copiii la cursuri, de teama infectării cu noul coronavirus. Printre aceștia se pare că se numără și Kate Middleton și prințul William, care ar trebui să-i ducă la școală pe Charlotte și pe George.

În perioada de carantină, Kate și William au fost, asemenea milioanelor de părinți din întrega lume, profesori cu normă întreagă pentru copiii lor. Mai mult, Kate a mărturisit, cu un aer vinovat, că ”a sărit” peste vacanță și a făcut teme cu cei doi copii ai ei de vârstă școlară în fiecare zi.

În ciuda programului foarte aglomerat, decizia autorităților de a redeschide parțial școlile nu a fost întâmpinată cu prea mult entuziasm. Thomas’s School, școala privată din cartierul Battersea din sudul Londrei la care învață prințul George și prințesa Charlotte, și-a redeschis porțile săptămâna aceasta. S-au întors la cursuri elevii din clasa întâi și clasa a șasea, precum și cei din clasa pregătitoare.

Prințesa Charlotte (5 ani), în acest moment în clasa pregătitoare, este vizată așadar de decizia autorităților britanice, în vreme ce George (6 ani), acum în clasa a doua, mai are de așteptat. În ceea ce-l privește pe prințul Louis (2 ani), acesta este prea mic pentru a merge la școală, chiar dacă a fost foarte interesat de activitățile fraților săi mai mari.

Surse demne de încredere au declarant pentru presa din marea Britanie că ducii de Cambridge n-ar prea vrea să-și trimită fiica la școală și că ar prefera să păstreze ”rutina de carantină” cel puțin până când ar putea reveni la cursuri și prințul George.

Citește și:

La ce şcoală va merge Prinţesa Charlotte. E aceeaşi unde învaţă George, iar taxa e astronomică

Prințesa Charlotte a început școala. Ce timidă a fost în prima zi!

Kate Middleton a recunoscut că i-a fost greu să facă teme cu copiii în carantină

Într-un interviu acordat pentru ”BBC Breakfast”, la mijlocul lunii aprilie, Kate Middleton a recunoscut că i-a fost greu să facă teme cu trei copii, altfel ”foarte răbdători”. ”Să nu le spuneți copiilor, dar noi am continuat cursurile și în timpul vacanțelor. Am senzația că am fost o mamă rea”, a glumit ea.

Într-un alt interviu, de la începutul lunii mai, pentru ”Thursday Morning”, Kate a vorbit despre cum se descurcă în rolul de profesoară pentru copiii ei. ”Ne descurcăm foarte bine, mulțumesc. Este ceva ieșit din comun. Sunt convinsă că trăiți și voi același sentiment, cu familiile voastre. Este o situație fără precedent. Suntem încă blocați în sistemul acesta «școală-casă», dar ne descurcăm bine, mulțumim de întrebare”, a explicat Kate.

Se pare că George a fost mai încântat, în această perioadă, de temele surorii lui, decât de propriile lecții. ”George prefer, categoric, temele surorii lui. Este foarte contrariat, pentru că ar vrea să facă toate proiectele lui Charlotte. Cu siguranță, sandvișurile în formă de păianjen sunt mult mai interesante decât temele la Citire”, a detaliat ducesa.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net