Kate Middleton, foarte obosită la un eveniment public! Ce s-a întâmplat?

Ultima actualizare:

    Kate a fost foarte tristă tot timpulFoto: GuliverSplash
Kate a fost foarte tristă tot timpulFoto: GuliverSplash

Însărcinată cu al treilea copil, Kate Middleton (35 de ani) a apărut foarte obosită la Royal Albert Hall, din Londra, cu ocazia Royal Festival of Remembrance.

Ducesa de Cambridge şi-a făcut apariţia fără soţul ei, prinţul William (35 de ani), la comemorarea soldaţilor care au murit pentru patrie în timpul Primului Război Mondial. Părea foarte obosită, după cum a subliniat ziarul britanic “Daily Mail”, care a studiat câteva fotografii de la evenimentul la care a participat şi regina Elisabeta a II-a (91 de ani). Prinţul William şi fratele său, prinţul Harry (33 de ani), au lipsit. Publicaţia “Point de Vue” susţine că ar exista tensiuni în sânul familiei regale britanice. Săptămânalul francez relatează despre plecarea secretarului particular al Reginei, Sir Christopher Geidt, urmat de adjunctul său, care a demisionat din postul său pentru a-şi exprima solidaritatea. “A fost împins să demisioneze?”, se întreabă “Point de Vue”, care precizează că plecarea ar fi consecinţa “unui conflict mocnit sau a unei lipse de coordonare între serviciile de comunicare ale celor trei case regale, Buckingham, Clarence House şi Kensington”. Conflictul ar avea legptura cu prinţul Charles şi succesiunea la tron. Revista franceză susţine că “ceva straniu s-ar întâmpla în sânul familiei regale”. Regina ar ţine să rămână la curent cu tot ceea ce se întâmplă, în timp ce moştenitorii săi o împing să facă numiri în scopul de a moderniza Curtea regală în epoca digitală.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net